Verdens første togrobot i Australien

dunyanin første tog robot i Australien
dunyanin første tog robot i Australien

I Australien lancerede et jernminedriftsselskab Rio Tinto det fuldt automatiserede jernbanenet med verdens største togrobot.

Jernbanenettet i Pilbara, Western Australia, har en længde på omkring 800 kilometer. Tog kører en times lang rejse, herunder lastning og losning af last. Virksomhedens talsmand sagde, at dette system er en første i verden.

Denne vej, verdens første selvbærende kraftige jernbanenet, er helt på toppen af ​​940 million-dollar-projektet. Tog, der er udstyret med fuldt selvstyrende software, bruges til at transportere inter-port-laster.

Selvkørende teknologi ses på mange områder i fremtiden. Selvkørende biler er i øjeblikket en af ​​de mest kendte teknologier. Med den videre udvikling af denne teknologi kan forskellige køretøjer som førerløse både og førerløse fly ses.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar