Styrker Erzurum Metropolitan Vehicle Fleet

erzurum buyuksehir styrker bilparken
erzurum buyuksehir styrker bilparken

Erzurum Metropolitan Municipality styrker sin maskinpark. Storkommune 13. Car Fleet blev introduceret til offentligheden med det organiserede program.


Erzurum-borgmester Mehmet Sekmen, AK-parti Erzurum-provinsens præsident Mehmet Emin Oz, Ataturk Universitets viserektor. Dr. Sezai Erçişli og andre embedsmænd deltog i forfremmelsesprogrammet fortalte borgerne om nye køretøjer. Formand for fanen, hvor hans tale, "Vores lokale regering er en enorm byggesten vores regering, er det stadigt voksende Tyrkiets køreplan. Erzurum, Anatolias øje, vokser dag for dag med tjenestemobiliseringen af ​​vores hovedstadskommune. ” Sek Vi fortsætter med at investere offentlige ressourcer for at øge vores folks velfærd i vores by, for at styrke vores menneskelige kapital og for at nå en moderne og levelig by ”, sagde Mr. Sekmen, der sagde: vi fornyer konstant. 5 Erzurum Metropolitan Municipality, som styrker sin flåde af køretøjer gennem årene, fortsætter med at fornye sin parkeringsplads ved at udnytte alle mulighederne for moderne teknologi. 19 bestående af 13 køretøjer. I vores køretøjsflåde; 5 er 9 meter, 2 er 12 meter lang, 6 er naturgas, 1 er diesel og 7 busser, 3 tankskibe, 5 biler, 2 vinsjer og 2 vedligeholdelsesbiler.

UZ VI ER EN MENSUBU AF EN FORSTÅENDE MENNESKER CENTER ”

Præsident Mehmet Sekmen sagde: "Vi fortsætter med at udvikle, genoplive og genopbygge Erzurum på alle områder med bøn og støtte fra vores borgere i en forståelse, der er central for mennesker." Sekmen fortsatte som følger: ”I økonomien, uddannelse, sundhed, landbrug, dyrehold, industri, produktion, byomdannelse, transport, miljø, kultur og kunst, sport, har vi arbejdet med vores magt og fortsætter med at arbejde for at føre denne velsignede by til dens værdige sted. Glad tur i Erzurum by i Tyrkiets stigende håb vil blive yderligere styrket fra valget den 31. marts og vil vokse endnu mere. Vi fortsætter med at arbejde med en større entusiasme og spænding end i går, på det tidspunkt, hvor vi leverer de bedste tjenester til Erzurum, hjørnestenen i den nationale vilje. Stræb fra os, fra Tevfik, den almægtige Allah ... ”Efter talerne blev flåden åbnet, og køretøjerne blev forfremmet.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar