Styrker Erzurum Metropolitan Vehicle Fleet

erzurum buyuksehir styrker bilparken
erzurum buyuksehir styrker bilparken

Erzurum Metropolitan Municipality styrker sin maskinpark. Storkommune 13. Car Fleet blev introduceret til offentligheden med det organiserede program.

Erzurum-borgmester Mehmet Sekmen, AK-parti Erzurum-provinsens præsident Mehmet Emin Oz, Ataturk Universitets viserektor. Dr. Sezai Erçişli og andre embedsmænd deltog i forfremmelsesprogrammet fortalte borgerne om nye køretøjer. Formand for fanen, hvor hans tale, "Vores lokale regering er en enorm byggesten vores regering, er det stadigt voksende Tyrkiets køreplan. Erzurum, Anatolias øje, vokser dag for dag med tjenestemobiliseringen af ​​vores hovedstadskommune. ” Sek Vi fortsætter med at investere offentlige ressourcer for at øge vores folks velfærd i vores by, for at styrke vores menneskelige kapital og for at nå en moderne og levelig by ”, sagde Mr. Sekmen, der sagde: vi fornyer konstant. 5 Erzurum Metropolitan Municipality, som styrker sin flåde af køretøjer gennem årene, fortsætter med at fornye sin parkeringsplads ved at udnytte alle mulighederne for moderne teknologi. 19 bestående af 13 køretøjer. I vores køretøjsflåde; 5 er 9 meter, 2 er 12 meter lang, 6 er naturgas, 1 er diesel og 7 busser, 3 tankskibe, 5 biler, 2 vinsjer og 2 vedligeholdelsesbiler.

UZ VI ER EN MENSUBU AF EN FORSTÅENDE MENNESKER CENTER ”

Borgmester Mehmet Sekmen sagde: ”Vi fortsætter med at udvikle, genoplive og genopbygge Erzurum på alle områder med bøn og støtte fra vores borgere i en forståelse, der er centreret om mennesker. Sekmen fortsatte: ”I økonomi, uddannelse, sundhed, landbrug, dyrehold, industri, produktion, byomdannelse, transport, miljø, kultur og kunst, sport, har vi arbejdet hårdt for at flytte denne velsignede by til det sted, den fortjener. Gåture hellige by Erzurum, vil Tyrkiets stigende håb blive styrket yderligere med valget 31 marts og vil vokse endnu mere. Vi arbejder fortsat med stor entusiasme og entusiasme end i går for at levere de bedste tjenester til Erzurum, hjørnestenen i den nationale vilje. Indsats fra os, fra Tevfik, den almægtige Allah… ardından Efter talerne blev flåden åbnet og køretøjer blev introduceret.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar