Er signalisering årsag til togulykke i Istanbul?

Er årsagen til togulykken i Istanbul igen signalisering
Er årsagen til togulykken i Istanbul igen signalisering

CHP's Yavuzyılmaz, der delte sine undersøgelser om togulykken i Florya med BirGün, forklarede, at ulykken skyldtes manglen på et signalsystem.

Nyheden om Dilara ŞİMŞEK i Birgün er som følger; ”Yavuzyılmaz, et CHP-medlem baseret på hans observationer på stedet, at der ikke blev taget noget lærdomme fra ulykken, hvor 9 mennesker mistede livet i Ankara, og sagde, at katastrofen var vendt tilbage.

Yavuzyılmaz, medlem af Kommissionen for den parlamentariske økonomiske økonomiske virksomhed, reagerede på radiosystemets levering af jernbanetransport.

HalkalıYavuzyılmaz delte sine undersøgelser med Gebze forstadstoglinie med vores avis og sagde: ”Da signaljobbet blev overladt til at være den vigtigste opgave, gik bommaskinen ind i den forkerte jernbanelinje, og det elektriske arbejde på den første jernbanelinje blev udført af to operatører, 4-5 meter platform. ”Sagde han.

Yavuzyılmaz oplyste, at maskinisterne i bøjningsmaskinen begyndte at advare for kollisionen ved at stjæle hornet et stykke tid før styrtet, og at køreledningsoperatørerne kom ud af køretøjet med denne advarsel, og 3-arbejderen, der arbejdede i høj højde, blev såret ved at hoppe fra platformen.

KURSEN ER IKKE TAGT

13 Yavuzyilmaz nævnte, at der ikke var noget foredrag fra High Speed ​​Train-ulykken, der foretog Ankara-Konya-flyvninger i december, og at signaleringssystemet med den presserende prioritering i opførelsen af ​​toglinjer, selv i tilfælde af byggepladser, skulle gøres for at forhindre disse triste begivenheder.

Yav Det er ikke muligt for to tog eller jernbanekøretøjer at mødes på den samme jernbanelinje med automatisk låsning takket være signalanlægget, afsluttede Deniz Deniz Yavuzyılmaz sin tale med at sige:

Galle Selv i dette område, hvor 9-borgeren har mistet vores borgere, er der stadig ingen erfaringer fra ulykken, der fandt sted i Marşandiz togstation, selvom der ikke er noget signalanlæg, og der er et flerbanesystem.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar