Automotive 13 Tredje gang eksportmester

Automotive 13th gange eksport mester
Automotive 13th gange eksport mester

Alper Kanca, formand for Association of Vehicles Procurement Manufacturers (TAYSAD), understregede, at bilindustrien afsluttede 2018 som eksportmester, sagde: "Bilindustrien, med en eksport på 31 milliarder 568 millioner dollars, har en andel på 19 procent af landets samlede eksport; afsluttede året som eksportmester for 13. år i træk. Med 10 milliarder 850 millioner dollars bestod 34 procent af eksporten fra den tyrkiske bilsektor af forsyningsindustrien”.

Kanca sagde, at Tyrkiets eksport nåede op på 2018 milliarder 168 millioner dollars i alt i 88, "Ifølge dataene fra den tyrkiske eksportørforsamling steg vores lands eksport med 2018 procent i 7 sammenlignet med året før og beløb sig til 168 milliarder 88 millioner USD. I denne periode steg eksporten af ​​bilindustrien med 11 procent og nåede niveauet på 31 milliarder 568 millioner dollars. Vores forsyningsindustri opnåede på den anden side en eksport på 12 milliarder 10 millioner dollars ved at øge 850 procent i forhold til året før”.

"Den største eksport er til Tyskland igen"

Kanca påpegede, at Tyskland er det vigtigste marked for forsyningsindustrien til bilindustrien, og sagde: "Ifølge data fra Uludağ Automotive Industry Exporters' Association rangerede Tyskland også først i vores sektors eksport i år. I 2018 realiserede vi 4 milliarder 752 millioner dollars i bileksport til Tyskland, en stigning på 9 procent i forhold til året før. Mens vores eksport til lande som Frankrig, Spanien, Belgien og Slovenien steg, faldt vores eksport til USA og Iran.

Kanca sagde, at den nuværende kapacitet hos TAYSAD-medlemmer hovedsageligt vil fokusere på eksport i år, "Vi forudser, at vores sektoreksport vil nå op på 2019 milliarder dollars i 32. I år vil vi som leverandørindustri hovedsageligt rette vores eksisterende kapacitet til eksport.”

"Forsnævring i produktion og salg"

Kanca sagde, at der var en nedgang i produktion og salg i 2018, "Tallene for produktionsrealisering er ikke offentliggjort endnu, men vores estimat er, at 2018-produktionstallene vil være på niveauet 5 million 1 tusinde med et fald på cirka 560 procent i forhold til året før. Ifølge data fra Automotive Distributorship Association faldt salgstallene, som var 2017 tusind i 956, med 2018 procent i 35 til 621 tusind. I 2019 forudser vi, at vores produktion vil være på niveauet 1 million 480 tusinde enheder, og salget vil være på niveauet 550 tusinde enheder.

Kanca sagde, at eksporten får folk til at smile på trods af faldet i produktion og salg, "Ifølge data fra Automotive Industry Association steg eksporttallet i bilindustrien, som var 2017 milliarder dollars i 28,5, med 2018 procent i 11 og nåede 31,5 milliarder dollars. I bilindustrien har den øget sin eksport med 12 procent sammenlignet med året før og nået op på 10 milliarder 850 millioner.

"Branchen venter på incitamenter, der vil give omkostningsfordele"

Kanca udtrykte, at omkostningerne til elektricitet og naturgas, som er blandt de vigtigste udgiftsposter i industriproduktionen, er steget markant i de sidste 2 år, sagde Kanca: "Sidst er stigningen i mindstelønnen blevet tilføjet stigningen i vores produktion. udgifter. Som i alle sektorer vil bilindustrien også blive påvirket af disse stigninger. Vi forventer, at de eksisterende incitamenter som helhed vil blive udvidet, eller at der vil blive tilbudt nye incitamenter til bilsektoren, som har været den uafbrudte eksportmester i 13 år og industriens lokomotiv, for at reducere virkningen af ​​omkostningsstigninger. ”

"Der var en betydelig stigning i elektricitet og naturgas i TL og Euro"

Kanca påpegede, at de undersøgte elektricitets- og naturgaspriserne afspejlet i virksomhederne i TAYSAD Organized Industrial Zone, og sagde: "Der er en stigning på 2017 procent på TL-basis og 2018 procent på Euro-basis i elomkostningerne mellem januar 71 og december 13. I samme periode var der en stigning på 85 procent i naturgasomkostningerne på TL-basis og 22 procent på euro-basis,” sagde han.

"Sagde du, at en kvinde ikke kan være industrimand?"

Yalçın Paslı, Customer Relations Coordinator for Tezmaksan, et medlem af TAYSAD, sagde: "Sagde du, at en kvinde ikke kan være industrimand?" Han nævnte også sin bog, Kanca, "Paslı havde tidligere underskrevet to bøger kaldet "Lives Shaped by Turning", hvori han også inkluderede historier om industrifolk. Ikke begrænset til disse laver Paslı nu endnu en overraskelse for den tyrkiske industri og fortæller om kvinders eventyr som industrifolk. Han udgav en bog kaldet Med denne bog gav Paslı svaret på et spørgsmål, der betragtes med mistænksomhed i samfundet. Der er også meget succesrige industrifolk fra kvinder... Som TAYSAD ser vi bogen som et meget vigtigt og succesfuldt socialt ansvarsstudie for at opmuntre især erhvervsgymnasiale elever og give dem rollemodeller."

📩 11/01/2019 11:23

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*