Automotive 13 Tredje gang eksportmester

Automotive 13th gange eksport mester
Automotive 13th gange eksport mester

Alper Kanca, præsident for Automotive Supply Industry Association (TAYSAD), understregede, at bilbranchen også afsluttede 2018 som eksportmester. 31 er årets eksportmester. 568 milliarder 19 millioner dollars med den tyrkiske bilindustri i 13'ün-procenten af ​​eksporten fra forsyningsindustrien, ”sagde han.

I Tyrkiet erklærede Hook at 2018 år i alt 168 milliarder 88 millioner dollars af eksporten er nået, "ifølge data fra Tyrkiet Eksportører forsamling, har landets eksport steget 2018 procent i forhold til sidste år i 7 168 milliarder 88 millioner blev realiseret som USD. I denne periode steg eksporten af ​​bilindustrien med 11 procent og nåede 31 milliarder 568 millioner dollars. Vores forsyningsindustri opnåede 12 milliarder 10 millioner dollarseksport ved at øge 850 procent sammenlignet med året før. ”

“Mest eksport til Tyskland igen”

Kanca sagde, at Tyskland er det vigtigste marked for bilforsyningsindustrien og sagde: ”I henhold til data fra Uludağ Automotive Industry Exporters Association har Tyskland taget den første plads i vores sektors eksport i år. Vi realiserede 2018 milliarder 4 millioner eksport af bil til Tyskland på 752 og opnåede en stigning på 9 procent sammenlignet med året før. Eksporten til lande som Frankrig, Spanien, Belgien og Slovenien steg, mens eksporten til USA og Iran faldt. ”

Kanca sagde, at TAYSAD-medlemmernes nuværende kapacitet vil fokusere på eksport i år, uz. Vi forventer, at vores sektoreksport i 2019 realiseres som 32 milliarder dollars. Som forsyningsindustrien i år vil vi fokusere vores nuværende kapacitet på eksport. ”

“Sammentrækning i produktion og salg”

Kanca sagde, at der er en sammentrækning i produktion og salg i 2018, sagde Kanca, üretim Produktionstal er endnu ikke blevet annonceret, men vores estimat er, at 2018 produktionstal vil falde med 5 millioner procent og 1 millioner 560 tusind niveau sammenlignet med året før. Ifølge Automotive Distributorship Association, 2017'den 956 tusinde salgstall, faldt 2018'den 35 tusind procent 621 faldt. I 2019 forventer vi, at vores produktion vil være på 1 millioner 480 tusind enheder og salg til 550 tusind enheder. ”

På trods af faldet i produktion og salg, sagde Kanca, yüz Ifølge Automotive Industry Association steg 2017 milliarder dollars i bilindustrien med 28,5 milliarder dollars i 2018 og nåede 11 milliarder dollars. I bilforsyningsindustrien øgede 31,5 sin eksport med 12 procent og nåede 10 milliarder 850 millioner sammenlignet med året før. ”

“Sektoren forventer incitamenter til at give omkostningsfordele”

Kanca oplyste, at omkostninger til elektricitet og naturgas, en af ​​de vigtigste udgiftsposter i industriel produktion, registrerede en betydelig stigning i det sidste 2-år og tilføjede, søn Endelig blev stigningen i mindsteløn tilføjet vores produktionsomkostninger. Som i alle sektorer vil bilindustrien blive påvirket af disse stigninger. 13 er uafbrudt eksportmester i årevis, og vi forventer at udvide de eksisterende incitamenter eller indføre nye incitamenter som en hel sektor for at reducere virkningen af ​​omkostningsstigninger på bilindustrien, som er lokomotiv for industrien. ”

”Elektricitet og naturgas steg betydeligt i TL og Euro ında

TAYSAD Organiseret industriområde, der afspejler priserne på elektricitet og naturgas, der reflekteres for firmaerne Kanca, “2017 januar-2018 December elomkostninger i form af TL 71 procent i form af 13'lik procent stigning. I samme periode er der en omkostningsstigning på 85 med hensyn til TL og 22 med hensyn til Euro i naturgas. ”

”Ville du ikke være en kvindeindustriel? Ded

Yalçın Paslı, kundeforholdskoordinator for Tezmaksan, et af medlemmerne af TAYSAD, sagde: "Blev du ikke kvindeindustriist?" Kanca nævnte også sin bog, ”Rusty havde underskrevet to bøger med titlen“ Liv formet af turning ”, som tidligere indeholdt industrielle historier. Rusten, nu begrænset til at beskrive eventyret, der ikke er en overraskelse for tyrkiske industrikvinder end af industrien "Kvinder Industrialister MI Ingen måde du sagde?" Han udgav en bog kaldet. Rusty gav også svaret på et spørgsmål, der blev betragtet med mistanke i samfundet med denne bog. Der er mange succesrige industrielle, der kommer ud fra kvinder ... Som TAYSAD ser vi bogen som et meget vigtigt og vellykket socialt ansvarsprojekt, især for at opmuntre erhvervsuddannede gymnasiestuderende og give dem eksempler på rollemodeller ”.

Günceleme: 11/01/2019 11:23

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*