Gebze's 7 multi-storey parkeringsplads stiger hurtigt

7 bilparkering af gebzen er hurtig opgradering af 1
7 bilparkering af gebzen er hurtig opgradering af 1

Kocaeli Metropolitan Municipality er begyndt at opføre 7 etagers parkeringsplads på Gebze marked. Holdene, der hældte betonen i 1's og 2s kældergulve, startede betonkastet af 3's kælder. Opførelsen af ​​parkeringspladsen på Gebze Kızılay Street vil have et samlet areal på 14 tusind 890 kvadratmeter. Derudover startede isoleringsarbejde i projektet, og raffelforsynede jernbetonproduktioner blev afsluttet.

BILPARK ER VARET
Opførelsen af ​​parkeringspladsen 7 på etager startede af Metropolitan Municipality på Kızılay Street, en af ​​de mest travle gader i Gebze, er begyndt at tage form. Hold, der kaster betonerne i 1s og 2s kældergulve, bundede stængerne og søjlerne på 3s kældergulv og begyndte at hælde beton efter at have lavet forme. Efter at have afsluttet udgravningsprocessen i elevatorskovene, begyndte man at arbejde grobeton. Holdene, der fortsætter deres isoleringsarbejde, har allerede afsluttet betonarbejderne på 3-gulvet.

CAR PARK PÅ 497 CAR CAPACITY
3 kælder gulv, stueetage og 3 normale gulv vil blive placeret i total 7 parkeringsplads. Strukturen vil blive bygget i 497 køretøjskapacitet. Derudover er det muligt at se rummene i parkeringspladsens indgang takket være sensorerne på parkeringspladserne.

Gulvene vil blive taget til elevatoren
7 / 24 kamera og sikkerhedssystem kan styres på parkeringspladsen, hvor 630 og 800 kg kapaciteten vil blive foldet af to elevatorer. Der vil også være en ny generation af LED-belysning på parkeringspladsen, branddetektor, brandalarm, lynbeskyttelsessystem (lynafbryder) og udstyr som generatorsystem til strømafbrydelser.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar