Forlænger 2 Månedlig Periode for Trambus i Sanliurfa!

Forlængelse af 2 måned for Sanliurfada Trambus er udløbet
Forlængelse af 2 måned for Sanliurfada Trambus er udløbet

Den 70 månedlige tillægsperiode for trambusprojektet, som er kendt for at koste omkring 35 millioner pund og bliver brugt på 2 millioner pund for infrastruktur, poler, stop, energikabler, slutter i dag. Nu spørger offentligheden, når sporvognene kommer frem, eller om de penge, der bruges til projektet, går til skraldespanden.

Den 2018 månedlige tillægsperiode for 'Trambus Project', der planlægges implementeret i 2 med løftet om en løsning på trafikproblemet i Sanlıurfa, slutter i dag.

Trambusprojektet i Sanlıurfa, der blev annonceret i udbudsaftalen, der skulle startes på 09.06.2017, og som skulle gennemføres på 08.06.2018, synes ikke at blive implementeret med denne tendens.

Can Hallaç, vicegeneralsekretær i Şanlıurfa Metropolitan Municipality i december meddelte, at det trambusprojekt, der er medtaget i transportplanen, vil fungere som 2 måneder forsinket på grund af de økonomiske vanskeligheder, der opstår i hele landet, og det månedlige tillæg 2 udløber i morgen. Ca. 70 millioner pund af projektet vil koste omkring 35 millioner pund af underjordisk arbejde, stall og overbygning blev brugt. Resten blev betalt til virksomheden. Der er dog ikke nogen sporvognsproduktion for Şanlıurfa hos den relevante virksomhed i øjeblikket, og betalingen er ikke foretaget fra Iller Bank. Offentligheden spørger nu, om denne 35 million lira tilbragte i tilfælde af, at sporvogne ikke vil gå til skraldespanden.

2 MÅNEDLIG PERIODE

Det historiske Hanlar-distrikt i Şanlıurfa, Balıklıgöl, Şanlıurfa-museet, Divanyolu Street, Kapaklı-passagen og 1'ın-stadiet i Atatürk Boulevard på ruten startede inden for rammerne af anlægsarbejdet for stop efter afslutningen af ​​den første testbesætning af trambusekspeditioner til 2 måneders forsinkelse udløber i morgen. 12 December 2018 vicepremierminister M. Can Hallaç, der annoncerede lanceringen af ​​2-flyvninger med en forsinkelse på måneder, er leverandørfirmaet af Trambus Project. Bozankaya A.Ş. havde besøgt. Hallaç, der kom sammen med leverandørerne af leverandørvirksomheden og holdt et møde om trambus-projektet i lanlıurfa, sagde, at projektet fortsatte på grund af den negative udvikling i sektoren. 2 for virksomheden udløber imidlertid i morgen om en måned. Vicegeneralsekretær M. Can Hallaç, der afgav en erklæring om forstyrrelsen, sagde yapan Bozankaya Vi besøgte vores firma. På grund af den økonomiske situation i landet har vores firma været stødt på alvorlige problemer med hensyn til Trambus-produktion i lang tid. Vi har forhandlet med parterne i lang tid for at løse disse problemer. Vi bragte alle råvarer til det punkt, hvor løsningen blev leveret, alle dele blev leveret, og de sagde, at de vil sende trambusserne til Sanliurfa, som vil være klar til levering inden for 2 måned. Der er et trambus i Sanliurfa, og træningsaktiviteterne fortsætter ”.

FARMER 21 SEG LAST 21 NOVEMBER DATO

21 borgmester i Şanlıurfa Nihat Çiftçi, der talte på transportmødet i Şanlıurfa i november, sagde: "Olarak Som Metropolitan Kommune har vi skiftet fra busflåden, hvilket er meget vigtigt, til sporvognssystemet. Vi fortsætter vores test med den 7.5 kilometer trambus rute, vi startede i vores historiske region. Sammen med dette begyndte vi at arbejde på 34-kilometerbanesystemet. Vores projekter og udbudsproces er afsluttet, og nu starter vi infrastrukturarbejder. Jo højere kvaliteten af ​​transporten er, jo højere livskvalitet for de mennesker, der bor i den by.

PROJEKT ELLER FORGOTT ELLER NY LEDELSE

31 marts Ingen ønsker at tage sporvognsprojektet i Sanliurfa, som er låst i de lokale valg, der afholdes i 2019. Kandidater, hvis navne er meddelt til Metropolitan Kommune, vil enten glemme sporvognsprojektet eller revidere selve projektet. Det betyder både spild af tid og en ny pris. Şanlıurfa offentlige mening, "projektet vil ikke blive gennemført" løfter, mens valgkampen ikke vil blive fundet igen, borgmesteren for Sanliurfa Nihat Ciftci, om dette spørgsmål, forbliver tavs. (Hüseyin ÖZKAN - AJANSURF til)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar