Ny vej fra Kocaeli til Istanbul

Ny måde fra kocaeliden istanbula
Ny måde fra kocaeliden istanbula

Kocaeli Metropolitan Municipality fortsætter med at implementere forskellige projekter til let transport til ethvert sted i byen. De nyligt anlagte veje fremskynder trafikstrømmen og bruges som en alternativ transportvej. Til dette formål fortsætter Metropolitan Municipality uafbrudte transportprojekter. Med projektet realiseret i Çayırova, vil der være let forbindelse til Istanbul. Forbindelsesvejen mellem Tuzla-ifa-kvarteret og Çayırova vil lette transporten mellem de to regioner.

BRUG FODKOMPLET
A1 sidepil, P1, P2 og P3 midterste ben af ​​broen blev afsluttet i projektet, hvis gennemførelse løber. Mellem benene A1 - P1 og P1 - P2 blev der placeret forsigtighedsbjælker. I projektet, hvor vej 2 kulvertbro blev afsluttet, blev A3 og A2 sidepilier fremstillet. Transportproblemet mellem Şifa-kvarteret og Çayırova, som ikke har nogen direkte forbindelse til Şekerpınar-forbindelsesvej E-80, fjernes takket være forbindelsesveje. Şifa-kvarterbeboere, der kan nå Şekerpınar-forbindelsesvejen gennem Çiftlik Street, giver let adgang til Çayırova efter projektets afslutning.

To regioner, der skal forbindes
Ved projektets igangsætning vil E-80 være forbundet med trafikstrømmen både øst-vest og nord-syd. Broen og forbindelsesveje, der skal bygges i den sydlige del af lastbilparken i kvarteret, forbinder de to regioner. Inden for projektets omfang opbygges 1 91 og 7 meter og en halv meter lang 90 meter og en 11 meter lang bro.

11 THOUSAND 725 TONE ASPHALT SERIES
Inden for projektets omfang vil 2 tusind 500 meter vejproduktion blive realiseret. I undersøgelsen vil 4 tusind 615 kubikmeter beton, 675 tons jern, tusind 429 meter stormvand spildevand, 597 meter drikkevand linje blive lavet. 852 meter pæle vil blive fremstillet til broer. Vejene vil blive lagt med 5 tusind 600 kvadratmeter parket, 10 tusind 150 meter curb. 11 tusind 725 tons asfaltmateriale vil blive brugt på vejene.

İZMİR İSTANBUL HIGHWAY KORT

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar