10 tusind retningsskilt fornyet i Adana

omdøbt 10 binplade på øen
omdøbt 10 binplade på øen

15 i Adana har afsluttet installationen af ​​retningskilt i overensstemmelse med internationale standarder i 828 bosættelsescentret i distriktet.

Adana Metropolitan Kommune fornyede retningsskilte i 15 bosættelsescenter i 828 distrikt for at sikre sikker og uafbrudt trafikstrøm. Installationen af ​​tusind 4 fosforretningsplader, der opfylder internationale standarder, blev gennemført ved at bruge 10 tusind poler på ruterne i Metropolitan Kommunes transportnet.

Præsident Hussein Oral s 5-årig serviceaftale periode på 3 tusinde 230 kilometer asfaltvej, 308 stykker, der udfører konstruktionen af ​​broer og stenkister, smart city applikationer, regional transport guide, 225 busser gratis internet (wi-fi) bruger og 153 airconditionerede bus indgår i flåden ved at øge kvalitetsstandarderne i den offentlige transporttjeneste i Adana Metropolitan Municipality, undertegnet igen et vigtigt arbejde.

I undersøgelsen udført af Adana Metropolitan Municipality Department of Transportation i 15-distriktet blev retningskilt i 828 bosættelsescenter fornyet. Aladag, Ceyhan, Çukurova, Feke, İmamoğlu, Karaisalı, Karatas, Kozan, Pozanti, Saimbeyli, skovfyr, Seyhan, Tufanbeyli, installation af æggestokkene og hjerte er i overensstemmelse med internationale standarder 4 tusind fosfor retning plade ved hjælp 10 tusinde poler i distriktet blev afsluttet.

Fornyelsen af ​​retningsskiltene, der gør det lettere for bilisterne at nå det ønskede punkt på kort tid, og borgernes tilfredshed blev hilst velkommen i alle distrikter.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar