Akçaray er 2. Det første testkørsel Generalsekretæren Bayram

akcarayin 2 fase af den første test af sekretæren for generalsekretæren
akcarayin 2 fase af den første test af sekretæren for generalsekretæren

2.2 km til Akçaray-sporvognslinjen, der blev taget i brug af Kocaeli Metropolitan Municipality i august sidste år, er 2. scenen er nået. 2 åbning af en ny æra af uddannelsessystemerne tjenester i den første uge Akçaray planlagte sporvognslinje. İlhan Bayram, generalsekretær for Kocaeli Metropolitan Municipality, foretog det første prøvekørsel.


2 ARBEJDE FÆRDIG
Sporvognslinjen, der transporterer omkring 30 tusind mennesker om dagen, vokser. Inden for projektets omfang mellem 2.2 km Sekapark - Plajyolu er arbejderne afsluttet i den første del bestående af tusind 600 meter Seka State Hospital - Skoler. Kocaeli Metropolitan Kommunes generalsekretær Ilhan Bayram, der for nylig undersøgte værkerne på plads, udførte det første prøvekørsel på den nye sporvognslinje i går.

FØRSTE TESTKØR
Under prøvekørsel foran Science Center blev generalsekretær İlhan Bayram ledsaget af vicegeneralsekretær Alaeddin Alkaç, leder af transportafdelingen Tolga Cankaya og virksomhedens embedsmænd. Testkørslen startede ved Science Center-stop og sluttede i skoledistriktet.

MEDARBEJDERE I BAKLAVA TIL MEDARBEJDERE
Efter Sekapark stop blev 3 nye stop tilføjet til sporvognslinjen. Efter Seka Park-stop blev stopene kaldt Convention Center, Seka State Hospital og Schools District stop. Generalsekretær İlhan Bayram, der gjorde sit første prøvekørsel på 3-stationen, tilbød baklava til de ansatte på skoledistriktsstoppet.

VELKOMMEN TIL KOCAELİMİZ
Kocaeli Metropolitan Kommunes generalsekretær İlhan Bayram ønskede, at trampens 2-trin ville være til gavn for befolkningen i Kocaeli. ”Hovedformålet med denne linje er skoledistriktet. Dette er tusind 600 meter lang linje. Vi har et 3 stop på det. Disse tre stop stopper Kocaeli-trafikken komfortabelt. Især i skoledistriktet er der mange studerende. De tjenester, der bringer studerende, forårsager trafikpropper her. I denne region vil vi øge kvaliteten og tilbyde en mere sikker rejse med sporvogn. ”

Nye linjer i fremtiden
Generalsekretær Bayram erklærede, at sporvognslinjer vil blive forlænget i den nye periode; ”Efter åbningen af ​​2-stadiet begynder konstruktion af nye linjer. 2. Efter scenen bygges linjen Strandvej og Kuruçeşme. Når disse linjer laves, vil vi bringe bytrafikken til et bedre niveau med hensyn til både komfort og sikkerhed. Kocaeli er en by, der er værdig til bedre. Vi udvikler konstant nye projekter for at gøre folks daglige liv lettere. Jeg vil gerne takke vores team, der deltog i disse projekter ”.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar