Çambaşı Plateau Indført ved EMİTT

cambasi plateau emittte introduceret
cambasi plateau emittte introduceret

Çambaşı Plateau, som er en favorit af hær vinter turisme, er den største 4 i verden. Turismemesse, som er blandt "EMITT-Øst-Middelhavets internationale turisme- og rejseudstilling, introduceres.


94 1100 fra EMITT-East Mediterranean International Tourism and Travel Exhibition, hvor 23 selskab fra landet deltog. tider åbnet for besøgende. Begyndende i TUYAP Fair og Kongrescenter, verdens og Tyrkiet over helligdage rute EMİTT der samler på samme platform, hvilket gør Çambaşı plateau i fremme Kabaduz distriktet.

"ARMY ER FORBEDRING AT VÆRE EN BY TOURISME"

31 Januar-03 Februar 2019 borgmester Engin Tekintaş, der deltog i åbningsceremonien på messen, sagde, dık Vi deltog i åbningen af ​​EMİTT -East Mediterranean International Tourism and Travel Fair, som bidrog til fremme af vores land og vores by og udvikling af turismen. 'Winter Sports' kontakt med den naturlige skønhed findes i EMITT Fair åbnede sine døre samt vores Çambaşı Plateau, vi fortsætte med at fremme vores provins har Tyrkiets skisportsstedet tættest på havet. Vores provins Ordu går hurtigt i retning af at blive turistby. I 2018 hostede vi 850 tusinde turister som Ordu-provinsen, og vi vil øge dette tal endnu mere i 2019. "

ÜM AL ARMY VENTER TIL VORES STAND "

Borgmester Tekintaş oplyste, at de er meget glade for at deltage i messen som Ordu Metropolitan Municipality og sagde, uz Vi mener, at denne fair vil yde et godt bidrag til vores fremtid og sikre udviklingen af ​​turismen. Vi inviterer alle vores medborgere fra Istanbul til at besøge 4 dags messe og Ordu booth. Som Ordu forventer vi meget fra turisme, og vi forsøger at få mest muligt ud af det. Af denne grund ønsker vi at udtrykke, at vi er her ".

31 Januar-03 Februar 2019 datoer åbner for rekord udenlandske professionelle besøgende, der er forberedt på at være EMITT den første 2-dag turisme fagfolk, den tredje og fjerde dag vil være vært for feriegæster.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer