ESTRAM vil rekruttere 18-personale som buschauffører

estram xnumx vil rekruttere personale
estram xnumx vil rekruttere personale

ESTRAM (Eskişehir Kommune) 18 buschauffør ansættes til at være ansat i offentlige transportværker, og ansøgninger skal foretages personligt indtil 9 februar 2019 Dato.


I ESTRAM lette jernbanetransport (Eskişehir) kollektivtrafik er 18-personale ansat som busdrivere. Ansøgere, der har mindst 1 årlige kørekort, vil kunne anvende. Det personale, der skal rekrutteres til ansættelse af offentligt personale, skal arbejde inden for Eskişehir provinsielle grænser.

ESTRAM-personalerekruttering udføres løbende, og buschaufførerne arbejder skifte mellem 05: 30 / 13: 00 og 13: 00 / 21: 00. Ansøgninger om rekruttering af personale, som alle tyrkiske borgere kan ansøge om, er startet på 7 februar 2019 Dato og ansøgninger slutter på 9 februar 2019 Dato.

Krav til ansøgere til ansættelse Det er nødvendigt at have kørekort i klasse E eller Bus klasse, at have SRC 1 / 3 certifikat og have et psykoteknisk certifikat. Kun mandlige kandidater kan ansøge om ansættelse.

Personer, der ansøger om rekruttering, skal personligt ansøge om ESTRAM light rail transport til 9 February 2019 Date, som er ansøgningsfristen, og gælder mellem 10: 00 og 14: 00.Rekruttering af offentlig personale

ESTRAM 18 til rekruttering meddelelsestekst Klik her.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer