Forsikringsstøtte til store transportprojekter

forsikringsstøtte til store transportprojekter
forsikringsstøtte til store transportprojekter

Generalforvalter for Mapfre Insurance, Alfredo Muñoz, sagde, at de spillede en vigtig rolle i realiseringen af ​​store byggeprojekter.

Alfredo Muñoz, MAPFRE Insurance General Manager og næstformand for bestyrelsen, sagde, at de spillede en vigtig rolle i realiseringen af ​​projekterne ved at yde høje garantier for de store byggeprojekter. Muñoz forsikring ved at yde støtte til store projekter i Tyrkiet, de har bidraget til økonomiens udvikling, også bemærket, at de støtter det arbejde af tyrkiske virksomheder i udlandet. Muñoz nævnte også de projekter, de støttede og sagde, destek Et af de projekter, vi forsikrer om, er Vauk Tunnel, som ligger på grænsen til Bayburt-Gümüşhane og planlagt at blive gennemført i 2019. Vi stillede også sikkerhed for større projekter som Istanbul Basaksehir-Kayasehir Metro, Gallipoli-Eceabat Highway og Al-Khor Highway, som er under opførelse i Qatar. "

Alfredo Muñoz noterede også de andre sikrede indenlandske og internationale projekter. "Cypern Vandforsyning, Astana Togstation, Ankara Togstation, Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro, Marmaray T-bane og forbindelsesveje, Piyalepaşa Mansions, BOTAŞ cykel kraftværk og gas distributionsprojekter, Maltepe og Ataköy kystfyldnings- og arrangementsarbejder, forskellige nye havneprojekter, Baku Haydar Aliyev Lufthavn, Astana Stadion og Bursa Crocodile Arena Stadium. Vi tilstræber at bidrage til udviklingen af ​​landet og øge vores markedsandel ved at støtte sådanne vigtige projekter i den kommende periode. " (Fri)

Læs mere fra kilden

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar