Kadıköy Rute af Tavsantepe metrostop

Kadıköy Rute af Tavsantepe metrostop
Kadıköy Rute af Tavsantepe metrostop

Den første fase af linjen blev afsluttet i 1 og Kadıköy Den blev sat i drift med 21,7 stationer på den 16 km lange strækning mellem Istanbul og Kartal. Med opførelsen af ​​Yakacık Adnan Kahveci, Pendik og Tavşantepe stationer er anden fase af linjen afsluttet. Med 2. etape steg strækningens længde til 2 km og antallet af stationer til 26,5. Den gennemsnitlige varighed af en tur på linjen er 19 minutter. Metroen, der starter klokken 82 om morgenen, kører videre indtil klokken 06.00. Passagerer sparer tid, da der er afgang hvert 24.00. minut.

line, KadıköyFra det sidder den på D100-ruten i Acıbadem-regionen og følger denne rute indtil Tavsantepe. På linjen er der 52 køretøjer (13 tog) kapacitetslagre og et 32-køretøjsvedligeholdelsesværksted mellem Maltepe- og sygeplejestationer og i området Maltepe Station. Hele linjen blev bygget under jorden, inklusive lager- og værkstedsområder.

Kadıköy Tavsantepe Metro Stop
Kadıköy Tavsantepe Metro Stop

Kadıköy Tavsantepe Metro Stop

 1. Kadıköy
 2. Fountain of Separation
 3. bitter mandel
 4. Ünalan
 5. Göztepe
 6. Yenisahra
 7. Kozyatagi
 8. trucker
 9. Küçükyalı
 10. Malta
 11. plejehjem
 12. rose-vand
 13. Esenkent
 14. Hospital-justice
 15. Soganlik
 16. Kartal
 17. Se Yakaciks fulde profil
 18. Pendik
 19. Tavşantepe

Kadıköy Tavsantepe Subway Time

Sabah 06.00til metroen i Istanbul 24.00 indtil tiden fortsætter. Hver 4 sparer passagerer tid ved at have en tur pr. Minut.

Kort over Istanbul Metro

Kadıköy Tavsantepe Metro Station Strukturer

Linjens tunneler, Kadıköy – CPC mellem Kozyatağı og Kartal Kaynarca; Kozyatağı Kartal blev udgravet ved NATM-metoden. Der er en ekstra jernbanelinje og to sideperroner på Bostancı Station i betragtning af behovet for alternativ drift. Alle andre stationer er bygget som sideperroner. Stationens længde er 180 meter, og den er velegnet til 8 tog. Der er 259 rulletrapper og 70 elevatorer i anlægget. Adgangsservice er forsynet med 30 drejekors, hvoraf 315 er designet til at tillade passage af handicappede passagerer.

Kadıköy Tavsantepe Metro Security

Kadıköy Der er udarbejdet røg- og passagerevakueringsscenarier mod de bivirkninger, der kan forekomme i Tavsantepe Metro Line, og simuleringer er blevet testet ved at lave simuleringer. Med i alt 991 kameraer på stationerne overvåges, konstant og kontrolleres systemet af sikkerhedsvagter.

Signalering af linjen og lagerområdet har et mobilkommunikationsbaseret Mobile Block-system. Signalsystemet er Thales CBTC-system, og togene har parkering uden fører.

Alt udstyr, der anvendes ved konstruktionen af ​​linjen, er valgt fra materialer, der er modstandsdygtige over for høj temperatur og udsender ikke giftige gasser. I tilfælde af brand skal der sikres evakuering af passagererne hurtigst muligt og sikkert; Der er et pålideligt røgkontrol- og evakueringssystem i overensstemmelse med standarderne, især NFPA, som kan fungere helt automatisk.

Kadıköy I Tavsantepe Metro Line foretages energiforsyningen til hele systemet fra 3 forskellige punkter. I tilfælde af at alle tre feedpunkter er deaktiveret, aktiveres generatorer i 2 forskellige ender. Med introduktionen af ​​generatorerne transporteres alle togene i tunnelen til den nærmeste station, og evakueringen af ​​passagererne leveres. I en sådan situation, at energiforsyningen ikke kan leveres, og generatorerne svigter; belysningssystem og elektroniske styresystemer kan tilføres i 3 timer via uafbrudt strømforsyning.

Transferstationer og integration

 • Kadıköy På stationen, T3 Kadıköy Moda sporvognslinje, bylinjer, søbusser og sømotorer,
 • På Ayrılık Fountain Station, Marmaray,
 • På Ünalan Station,
 • I Pendik Station kan der overføres til Pendik High Speed ​​Train Station via IETT busser.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar