Kadıköy Rute af Tavsantepe metrostop

kadikoy tavsantepe metrostop
kadikoy tavsantepe metrostop

Kadıköy Tavsantepe Metro stopper rutens varighed: Den første fase af linjen blev afsluttet i 1 og Kadıköy blev åbnet for service med 21,7 stationer i sektionen af ​​16 km mellem Kartal og Kartal. Med opførelsen af ​​stationerne Yakacık-Adnan Kahveci, Pendik og Tavsantepe blev linjens anden fase også afsluttet. Med den 2. etape nåede linjens længde 2 km, og antallet af stationer steg til 26,5. En gennemsnitlig varighed af linjen er 19 minutter. Metroen, der starter kl. 82 om morgenen, fortsætter med at køre indtil 06.00:24.00. Hvert 4. minut sparer passagerer tid.

line, KadıköyFra det sidder den på D100-ruten i Acıbadem-regionen og følger denne rute indtil Tavsantepe. På linjen er der 52 køretøjer (13 tog) kapacitetslagre og et 32-køretøjsvedligeholdelsesværksted mellem Maltepe- og sygeplejestationer og i området Maltepe Station. Hele linjen blev bygget under jorden, inklusive lager- og værkstedsområder.

Kadıköy Tavsantepe Metro Stop

 1. Kadıköy
 2. Fountain of Separation
 3. bitter mandel
 4. Ünalan
 5. Göztepe
 6. Yenisahra
 7. Kozyatagi
 8. trucker
 9. Küçükyalı
 10. Maltepe
 11. plejehjem
 12. rose-vand
 13. Esenkent
 14. Hospital-justice
 15. Soganlik
 16. Kartal
 17. Se Yakaciks fulde profil
 18. Pendik
 19. Tavşantepe

Kadıköy Tavsantepe Subway Time

Sabah 06.00til metroen i Istanbul 24.00 indtil tiden fortsætter. Hver 4 sparer passagerer tid ved at have en tur pr. Minut.

Kort over Istanbul Metro

Kadıköy Tavsantepe Metro Station Strukturer

Linjens tunneler, Kadıköy - TBM mellem Kozyatağı og Kartal - Kaynarca; Mellem Kozyatağı og Kartal blev det udgravet efter NATM-metoden. Bostancı Station har en ekstra jernbanelinje og to sideplatforme i betragtning af behovet for alternativ drift. Alle andre stationer er bygget som sideplatforme. Stationen er 180 meter lang og har en struktur, der er egnet til 8-togdrift. Anlægget har 259 rulletrapper og 70 elevatorer. Adgangstjeneste leveres med 30 turnstiles, hvoraf 315 er designet til at give passagerer med handicap mulighed.

Kadıköy Tavsantepe Metro Security

Kadıköy Der er udarbejdet røg- og passagerevakueringsscenarier mod de bivirkninger, der kan forekomme i Tavsantepe Metro Line, og simuleringer er blevet testet ved at lave simuleringer. Med i alt 991 kameraer på stationerne overvåges, konstant og kontrolleres systemet af sikkerhedsvagter.

Signalering af linjen og lagerområdet har et mobilkommunikationsbaseret Mobile Block-system. Signalsystemet er Thales CBTC-system, og togene har parkering uden fører.

Alt udstyr, der anvendes ved konstruktionen af ​​linjen, er valgt fra materialer, der er modstandsdygtige over for høj temperatur og udsender ikke giftige gasser. I tilfælde af brand skal der sikres evakuering af passagererne hurtigst muligt og sikkert; Der er et pålideligt røgkontrol- og evakueringssystem i overensstemmelse med standarderne, især NFPA, som kan fungere helt automatisk.

Kadıköy I Tavsantepe Metro Line foretages energiforsyningen til hele systemet fra 3 forskellige punkter. I tilfælde af at alle tre feedpunkter er deaktiveret, aktiveres generatorer i 2 forskellige ender. Med introduktionen af ​​generatorerne transporteres alle togene i tunnelen til den nærmeste station, og evakueringen af ​​passagererne leveres. I en sådan situation, at energiforsyningen ikke kan leveres, og generatorerne svigter; belysningssystem og elektroniske styresystemer kan tilføres i 3 timer via uafbrudt strømforsyning.

Transferstationer og integration

 • Kadıköy På stationen, T3 Kadıköy - Moda sporvognslinje, bylinjer, søbusser og sømotorer
 • På Ayrılık Fountain Station, Marmaray,
 • På Ünalan Station,
 • I Pendik Station kan der overføres til Pendik High Speed ​​Train Station via IETT busser.
Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar