Mentese Intercity Bus Station Entered Service

mentese intercity busforbindelse
mentese intercity busforbindelse

80 procent af den energi, det forbruger fra vores tag, der består af solpaneler med denne funktion, og en af ​​de første i Tyrkiet Hinge Rutebil station blev åbnet med et stort fremmøde.

Muğla Metropolitan Municipality har åbnet Hinge Intercity Bus Station, som er afsluttet for 80 Million 11 tusinde 186 TL, der imødekommer 400 af sit eget energibehov fra solenergianlægget på sit tag.

Åbningsceremonien fandt sted i terminalen. Osman Gürün, CHP-parlamentsmedlemmer Mürsel Alban, Burak Erbay og Süleyman Girgin, borgmester-borgmester Bahattin Gumus, Ula-borgmester Umit Karaarslan, Datca-borgmester Gursel Ucar, CHP-provinsformand Adem Zeybekoglu, CHP-distriktsformand Mustafa Aytac Kavak, formand for det gode parti Mentese distrikt Kandidat Ayçin Evgeç deltog i adskillige håndværkere og borgere med dykkere.

Formand for kooperativet; Uz Vi er meget tilfredse med vores nye busstation ”

Når man talte ved ceremonien, sagde Akyaka Cooperatives præsident Serdal Pekmezci og fjernede busstationen uden for byen, at trafikken lettet, ”En sådan facilitet, der skulle afsluttes på kort tid, var meget god for os luftfartsselskaber. Vores borgere er kommet sig på meget kort tid. Vi er tilfredse med vores nye busstation og tak for at have givet vores præsident sådan et sted. ”

Bahattin Gümüş; Büyük Vi er meget glade og stolte over åbningen af ​​denne store investering ”

Bagefter sagde borgmesteren i Menteşe Bahattin Gümüş, etmek Opbygning af et anlæg, der producerer sin egen energi, er en indikation af den betydning, der gives til miljøet og naturen. Muğla Metropolitan Municipality fortsætter sine investeringer i vores distrikt. Vi er meget glade og stolte over åbningen af ​​denne store investering. ”

Süleyman Girgin; ”Metropolitan-tjenester omfavnede Muğla på kort tid.”

Når han siger, at det er meget vanskeligt at lave en CHP Muğla stedfortræder Süleyman Girgin, "Videnskab, transport, sundhed, kirkegård eller MUSKI med ufattelig landbrug, solenergi til garagen, der producerer deres egen energi for at takke præsidenten og hans team Osman Gürün" sagde han. .

Burak Erbay; “Serverer Metropolitan Muğla med sin forbilledlige kommuneforståelse”

CHP Muğla stedfortræder Burak Erbay, hvor han siger, at kommunen ikke er tilfreds med de vigtigste spørgsmål og forsøger at fremstille løsninger til hvert spørgsmål, jeg tror, ​​at de vil fortsætte med at arbejde i forstand som eksempler på kommuner med de faciliteter, der er åbnet af Muğla Metropolitan Municipality.

Mürsel Alban; ”Han holder sine løfter til vores storbyborgere en efter en.”

Taler ved åbningen af ​​CHP Mugla Stedfortræder Mürsel Alban og sagde: Dr. Muğla Metropolitan Mayor Dr. Osman Gürün's 2014-valg i marken, mens han går rundt "transporthandler vil ikke være de vigtigste mennesker vil være tilfredse," sagde han. Forresten 5 år går til den anden periode, der er gået. Vores præsident har holdt sit løfte. Han var tilfreds med folket, gjorde en masse investeringer og får folk til at nå hinanden i vores storby. ”

Præsident Gürün; "Et eksempel til Tyrkiet, er vi glade for at give vores service mere sømmer en by Muğlamız."

et eksempel til Tyrkiet, og vigtigst af alt, beskytte miljøet og naturen, som de oplevede den lykke at give service til den by, de lever værdigt til Mugla borgmester Dr. Osman Gurun, kærlighed, tolerance, omfavnelse af borgerne fortjener den bedste service, sagde han. Præsident Gürün; ”Sammen med vores anerkendte landsmænd er vi sammen ved åbningen af ​​en service, vi har bragt til Muğla. Når vi vurderer i Muğla, fremstilles busstationen, der producerer 80 procent af sin energi med sit tag bestående af solcellepaneler for første gang. Tyrkiet bestående af solpanel tagmaterialet på tværs af første busstation. En sådan busstation passer til vores smukke Muğla. Når vi evaluerer solskinnetiden i Muğla, viser vi vores følsomhed over for vedvarende energi, og det er et meget vigtigt eksempel med hensyn til elektrisk energi i alle felter. Taget på vores Bodrum busstation, som vi er begyndt at bygge og snart afholder den banebrydende ceremoni, vil bestå af solcellepaneler. Vi fortsætter med at yde et stort bidrag til vores miljø og budget med solfeltet i slagteriefaciliteterne, vi byggede i perioden Muğla Kommune. Vi implementerer innovative værker, der beskytter vores Muğla med vores storbytjenester og projekter og investerer i fremtiden. Vi er en af ​​de mest investerede institutioner i Muğla. I vores by, de Metropolitan 2014 regelmæssige massive affaldsanlæg, udgravning områder, båd renovationsordninger fra de eneste i de store byer på kysten af ​​Tyrkiet, medicinsk affald facilitet, har vi etableret et genvindingsanlæg. Med disse projekter blev vi tildelt førstepriser og succespriser inden for kommunalisme. Sundhed, landbrug, kultur, transport, infrastruktur at være et eksempel til Tyrkiet, vi foretaget store investeringer og projekter, vil vi fortsætte med at klare sig godt. Vores mål er at øge vores kærlighed, øge tolerancen og smile til hinanden i vores smukke Muğla. Fordi der er ingen omkostninger til at smile. Kærligheden til vores borgere regerede, tjenester til at bo i en fredelig og lykkelig by fungerer med vores styrke, vi vil fortsætte med at arbejde. ”


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar