Beskrivelse Om Old Garage New Project

om det gamle garage nye projekt
om det gamle garage nye projekt

Metropolitan Municipality of Manisa og Şehzadeler Kommune lavede en fælles erklæring om området Old Garage.


Tidligere Garager Nye projekter i relation til den fælles erklæring fra de to kommuner, "Som det er kendt, Manisa Metropolitan udviklet af vores kommune" Gamle Garage Nyt projekt "fra Manisa Kommune service Building, Bymuseet tusinde væve markedsplads, bin 500-sæde hal, biograf, bibliotek Tilbuddet til det kæmpe projekt, der omfatter kulturcenter og ungdomscenter, blev lavet på 22 September 2017. Efter udbudsprocessen blev kontrakten underskrevet med 27 October 2017. Flytning torsdag markedet, dreje bebyggelsesgrad, infrastruktur, jord anlægsarbejder, hober værker med anlægsarbejdet skrider frem, dollaren begyndte, har vores land været konfronteret med økonomisk angreb. Præsident Recep Tayyip Erdoğan, ledet af præsident Recep Tayyip Erdoğan, er kommet med nogle foranstaltninger. I denne proces, selskabet vandt udbuddet om gamle Garage Nyt projekt januar 18 2019 30659 dato og nummereret Statstidende offentliggjort lov skatteret og 32 med noget af teksten i loven om ændring af bekendtgørelse. har anmodet om annullering af buddet i overensstemmelse med den nævnte artikel.
Gratis parkering og markedsplads

for optaget af, hvad Alan måde at evaluere beskrivelsen oplysninger blev givet til følgende: "Efter denne udvikling i forbindelse med vurderingen af ​​disse områder Metropolitan og fyrster blev begyndt at arbejde som en kommune, blev det besluttet, at områder af markedet og kapaciteten parkering 1000-bil. Kan ikke starte arbejdet indtil i dag, er leveringen den kontrahent bør placere lovgivning om offentlige indkøb, forventes det at fuldføre opsigelse proces. Denne proces vil finde måneden 1 til offentligheden i starten af ​​denne proces, efter at processen vil begynde at give information til offentligheden. Bu


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar