Private offentlige busser vil fungere under MANULAŞ

kontrol i massetransport i manisa buyuksehir kommune
kontrol i massetransport i manisa buyuksehir kommune

Der blev underskrevet en protokol mellem Manisa Metropolitan Municipality og Manisa Private Public Bus Motorised Transporters Cooperative med 155 Controlled City. Manisa Metropolitan Kommunes borgmester Cengiz Ergün og samarbejdsformand Erdoğan Akatmacı underskrev en protokol mellem 1 marts 2019 siden datoen for offentlig transport inden for kooperativet MANULAŞ vil fortsat tjene borgere i poolen.

Manisa Metropolitan Municipality fortsætter sine bestræbelser på at bevæge Manisa videre inden for omfanget af transformation i offentlig transport. Protokollen blev underskrevet mellem Manisa Metropolitan Municipality og Manisa Private Public Bus Motorised Transporters Cooperative med 155 No. Underskrifter i protokollen blev underskrevet af Cengiz Ergün, borgmester i Manisa Metropolitan Municipality og Erdoğan Akatmacı, formand for kooperativ nr.: 155. Salih Karaağaç, præsident for Manisa Chamber of Drivere, deltog i underskrivelsesceremonien for protokollen, og medlemmer af det kooperative bestyrelsesmedlem var til stede. I henhold til protokollen underskrevet 1 marts vil 2019 offentlige transportkøretøjer i kooperativet i kroppen af ​​MANULA body fortsat tjene borgere.

”Vi vil arbejde med MANULAŞ sammen med elektriske busser”
I en tale under ceremonien om underskrivelse af protokollen erklærede 155 Nej. Samarbejdsformand Erdoğan Akatmacı, at de fortsat vil udføre offentlig transport i MANULAŞ-organet med påbegyndelse af elektriske busser fra marts 1. Vi arbejder sammen i MANULAŞ-pool. Med bidrag fra elektriske busser vil transporten være mere afslappet i de tidspunkter, hvor vi sidder fast. Anvendelsen i trafikstrømmen har allerede lettet trafikken. Vi estimerer, at offentlig transport vil blive brugt endnu mere. 168 minutters tid i transport er halveret. Derefter vil der være en bedre offentlig transport. Vi sagde altid, vi kunne ikke behage borgerne på grund af trafikproblemet. Fra i dag er der et fald i transporttiden. Forhåbentlig bliver denne tid kortere, og borgerne bliver mere tilfredse. Først og fremmest vil vi gerne takke Cengiz Ergün, borgmester i Manisa Metropolitan Municipality for at have givet os denne mulighed for at arbejde sammen. Jeg ønsker, at denne ordre er til gavn for os alle ..

Ile En ny æra begynder i Manisa med underskrifterne. ”
Borgmester for Manisa Metropolitan Municipality Cengiz Ergün sagde, at en ny æra er startet i Manisa med de underskrevne underskrifter og mindede om, at de har implementeret en masterplan inden for transport i både Manisa Kommune og Metropolitan Municipality i den sidste 5-periode. Borgmester Ergün sagde, ık Vi havde opnået en transformation i Manisa, hvor vi nåede et tusind kvarter i 17-distriktet og tusind 88-kvarterer. Endnu en gang vil jeg gerne takke dem, der har bidraget. I dag har vi startet testkørsler for elektriske busser, der er forberedt i 2 år i de vigtigste arterier i centrum af Manisa. Denne undersøgelse har et formål. Morgen- og aftenstimer i Manisa for at undgå trafikpropper i løbet af dagen. Det er vores prioritet at sikre, at borgerne kan nå fra et punkt til et andet meget hurtigere. Vi er nu storbyområder, de faktorer, der er bragt af storbyområder, faktorer, det er vores pligt at løse års problemer. I dag, som et resultat af vores konsultationer med repræsentanterne for kamre, foreninger og linjer, er denne signaturceremoni resultatet af arbejdet med, hvordan vi kan tilbyde bedre service til vores borgere for at forhindre og forhindre disse problemer i Manisa. Først og fremmest siger jeg held og lykke. ”

X 93 millioner investeringer foretaget til elektriske busser ”
Borgmester Ergun påpegede, at der er foretaget en større investering i de elektriske busser, der vil blive taget i brug i den nærmeste fremtid, test De samlede omkostninger til ladestationer var ca. 70 millioner, hvoraf 20 millioner var elektriske busser. I alt blev der foretaget en investering på 93 millioner for Manisans. I øjeblikket afsluttes 20 18 meter og 2 25 meter inden for den næste en eller to måneder. I øjeblikket er antallet af busser, der kommer til Manisa og leveret til os inden den 1 marts, 13. For det første fortsætter testarbejdet på vores linjer langs ruten til Şehir Hospital og Celal Bayar Hospital. Med deltagelse af andre busser i andre måneder vil den anden linje applikation blive startet med vores hovedarterier fra New Garage. Vores arbejde i regionen er næsten afsluttet, ”sagde han.

“Der er stor lettelse, som envejs applikation medfører”
Fra en uge og begyndte at blive set med envejs anvendelse af trafikafslapning begyndte at blive udtrykt borgmester Ergun, "I dag underskrevet protokol, fra marts 1 Manisa 336 bror i midten af ​​vores 168 køretøjssamarbejds-minibuss 155-nummer arbejder nu protokol i poolen. Vores konsultationer vil fortsat tage fat på manglerne i marken. Som et resultat af protokollen er indsamling af køretøjer i en enkelt pool en foranstaltning til at forhindre, at vores kolleger, der arbejder på disse linjer, bliver ofre. I Manisa arbejder vi på, hvordan man flytter den offentlige transportsats fra 8 procent til 15 procent og derover. Borgere i trafikken på dagen på dagen, forgæves, så vi ikke bruger værdifuld tid. Når vi ser på det stadie, vi har fulgt de sidste dage i byen, er det en stor lettelse, at envejslinjen fra Moris Şinasi Hospital til Karaköy linje og East Street og Seyfettin Bey Street er blevet udvidet til Moris asiinasi via Malta. Dette ses i marken. Borgere oplyser, at de er i stand til at få adgang til de elektriske busser, der bruger prøvekørsler og 155 fra 168 transportkooperativ. Parkeringsproblemer vil det helt sikkert være. Vores håndværkere har klager over parkering. Hvis vi bor i storbyen, er hovedarterien aorta for disse to arterier i byen i løbet af dagen om morgenen mellem 09: 00 og 15: 00 vil være tilladt, omend midlertidigt. Da parkeringspladserne uden for disse timer udgør en hindring for trafikken i byen, vil vi træffe foranstaltninger til disse ved at øge antallet af parkeringspladser og forbedre dem ”.

“Tusind 500 biler til parkering kommer”
Borgmester Ergün understregede, at de arbejder på at reducere parkeringsproblemet i byen og sagde, ”15 organiserer både markedspladsen i den gamle garage og det 500 tusind kvadratmeter store område, hvor tusind 35 køretøjer vil blive placeret i en hel uge. Det første 24-ur vil være gratis, 24-timetariffen starter for at forhindre kontinuerlig parkering. Vi tror, ​​at dette skønt delvist vil reducere køretøjets massefylde i Manisa. Jeg ønsker, at protokollen skal være fordelagtig

Aktuelle jernbanetilbud

Per 05

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

Udbudsmeddelelse: Biludlejning med chauffør

Område 5 @ 14: 00 - 15: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar