Udbud i Sümela-klostrets svævebaneprojekt den 19. februar

Sumela Manastiri Ropeway-projektet udløber
Sumela Manastiri Ropeway-projektet udløber

Trabzon og Sumela Kloster i Tyrkiets vigtigste historiske og turistattraktioner i 4 år frem til udgangen af ​​perioden med restaurering arbejde siden nærmede den gode nyhed kom fra Macka borgmester Koray Kochan.


Borgmester Koçhan sagde, at ropeway-projektet planlægges at blive bygget i Sümela-klosteret, vil blive gennemført. 3 station bestående af 2.5 kilometer lang svævebane projekt 19 Februar 2019't bud vil blive annonceret og projektet byggearbejde vil begynde i marts, sagde han.

Efter afslutningen af ​​ropeway-projektet sigter det mod at øge antallet af besøgende til 700 millioner i Sümela, som besøges af 2 tusinde mennesker, lokale og udenlandske, i det historiske kloster. Navigationsterrasser vil også blive bygget under projektet.

Restaureringsarbejdet startede i 2015, og klosteret er planlagt at blive gennemført helt i 2019 år og åbent for besøgende i lang tid.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer