TCDD offentliggør resultater af mundtlig eksamen for personalerekruttering

tcdd meddelte resultatet af den mundtlige eksamen
tcdd meddelte resultatet af den mundtlige eksamen

Republikken Tyrkiet State Railways TCDD Transport Inc. en ny klage fra følgende dokumenter for de kandidater, der mundtlig eksamen i forhold til rekrutteringsprocessen, blev bedt om at ankomme mellem virksomheder, den er tilknyttet direktorater 25.02.2019-08.03.2019 dato.


Til mundtlig eksamen Resultater foretaget mellem 14-17.01.2019 datoer Klik her.

Dokumenter, der skal leveres

1-2 Certificate of Diploma eller Midlertidigt Uddannelsesbevis (Notariseret eller godkendt og godkendt af TCDD)

3-2 Custody Wallet Shot (Notariseret eller godkendt og godkendt af TCDD)

4-2 Soldiers Certifikat

5-Kriminalregister med TR ID nummer (ved anklageren eller ved e-regerings kode) www.turkiye.gov.t er at blive taget fra. De, der har kriminel fortegnelse, skal medbringe domstolens afgørelse vedrørende hver post.)

6-6 Pieces Photo

7-KPSS resultatdokument

8- Servicekort, der er underlagt enhver social sikringsinstitution med hensyn til gennemførelse af socialforsikringsloven og eventuel almindelig sundhedsforsikringslov.

9- Kørekort til kranoperatør (klasse C)

10- ”Health Committee Report”, der kan fås fra offentlige hospitaler og officielle universitetshospitaler for elektriske og elektroniske arbejdere. (Det anføres, at der ikke er nogen hindring i at arbejde som arbejdstager i den offentlige sektor.)

  1. Kran operatør til fuldgyldigt statslige hospitaler eller offentlige universitetshospital scanning af indbygget i enhver test (er testen til at bestemme alkohol eller stofmisbrug), Visuelle Grader af fuldgyldigt statslige hospitaler eller offentlige universitetshospital (venstre-højre øje angivet separat), farve Inspektion (ishihor test udført), Hearing undersøgelse (undersøgelse, ren tone audiometri gennemsnit 500, den gennemsnitlige hyppighed af 1000 2000 og 0 - 40 bør være dB.) indikerede vil være påkrævet rapport Sundhedsudvalget. Denne rapport TCDD Transport Inc. Sundhed og Psycho gruppe vil blive fastlagt i overensstemmelse med direktiv grupper kan arbejde evalueret af markører. Gruppe psyko-undersøgelse vil blive sendt til egnede kandidater. Psychotechnical rapport vil blive gjort til at udpege egnede kandidater vil gruppen blive kaldt i stedet for udskiftning kandidater ved at gøre tildelingen af ​​ansøgere fundet uegnet og utilstrækkelig psyko resultat.

For virksomheder at levere dokumenter klik her.

Kandidater vil ikke blive underrettet.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer