Ny General Manager for TCDD begynder at arbejde

tcddnin ny general manager startede
tcddnin ny general manager startede

Vicedirektør Ali İhsan Uygun blev udnævnt til generaldirektør for TCDD. New General Manager Ali İhsan Uygun, 20 februar 2019 TCDD Generaldirektoratet afholdt en ceremoni İsa Apaydınovertog.

TCDD vicedirektør Tale ved ceremonien, Ali Ihsan hensigtsmæssigt, etableret af vores forfædre I 1856 med store ofre af TCDD, udvikling af vores land, det sociale liv og økonomien er meget store bidrag giver, men det er glemt af investering efter 1950.

HİZMET VI VIL FORTSAT FOR AT FORTSætte SERVICES DEV

Passende, jeg Som i 2003 år har vi investeret tungt i vores regeringer på grund af den intensive budgetallokering. Vi har både introduceret moderniseringsinvesteringer og YHT-investeringer samt vores medarbejdere på kort tid med højhastighedstog. Vi har også arbejdet intensivt med logistikcentrene for at øge kapaciteten i vores eksisterende linjer. TCDD medarbejdere og ledere, der har pioneret deres tjenester hidtil, respektfuldt og uendeligt takker dem, der har bidraget. Vi vil gerne takke vores præsident Recep Tayyip Erdoğan for hans særlige opmærksomhed og støtte til jernbanerne og vores minister Mehmet Cahit Turhan. Dette er et relæ løb. Herefter fortsætter denne service i løbet. Bundan

30 års tjeneste i jernbanesektoren, der udtrykker Fit, da 4 år Jeg er virkelig stolt og virkelig stolt, jeg tjener TCDDs familie. Vi vil fortsætte disse tjenester sammen med vores præsidents visioner. Vi har mål foran os, og vi vil arbejde for at nå disse mål

TCDD Vicedirektør Ali İhsan Uygun sagde, at hans tale var et relæ race. İsa ApaydınHan sluttede sin tjeneste ved at takke mig for hans ydelser.

Ved at udtrykke taknemmelighed og taknemmelighed over for alle, der har tjent institutionen fra fortid til nutid, har 30 arbejdet på jernbaner i mere end et år. İsa Apaydın har takket alle sine kolleger siden etableringen og tjent sammen.

Ali İhsan Uygun, der er udpeget som generaldirektør for TCDD İsa Apaydınmed en blomst.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar