Frisk blod til TCDD - Erol Arıkan

tcddye frisk blod
tcddye frisk blod

Fratrådte sin pligt, TCDD Taşımacılık A.Ş. General Manager Veysi Kurt i stedet for TCDD Transportation Inc. Vice General Manager Erol Arıkan, der arbejder på alle niveauer i jernbanesektoren, blev udnævnt til General Manager for Authority.

Kontakt Erol direkte
Kontakt Erol direkte

I 1978 deltog Arıkan i TCDD som assistentingeniør. Han tog også sin eksamen fra Institut for Mekanik ved Det Teknisk-Arkitekturfaglige Fakultet i 1983. Arıkan startede sin karriere som ingeniør ved TCDD Generaldirektoratet. Workshop Manager, Cer Department, Branch Manager, Vicechef for Keramik Center, 2. Han opfyldte med succes sine opgaver som passagertransportafdeling, vicegeneraldirektør og medlem af bestyrelsen i TCDD Generaldirektoratet for Transport. Arikan, TCDD Transport Generaldirektoratet for Transport vil fungere som General Manager.

Den afviste Umran tilbagevenden til Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) generaldirektør İsa ApaydınI stedet blev TCDD vicedirektør Ali İhsan Uygun udnævnt.

Passende, jeg Som i 2003 år har vi investeret tungt i vores regeringer på grund af den intensive budgetallokering. Vi har både introduceret moderniseringsinvesteringer og YHT-investeringer samt vores medarbejdere på kort tid med højhastighedstog. Vi har også arbejdet intensivt med logistikcentrene for at øge kapaciteten i vores eksisterende linjer. TCDD medarbejdere og ledere, der har pioneret deres tjenester hidtil, respektfuldt og uendeligt takker dem, der har bidraget. Vi vil gerne takke vores præsident Recep Tayyip Erdoğan for hans særlige opmærksomhed og støtte til jernbanerne og vores minister Mehmet Cahit Turhan. Dette er et relæ løb. Herefter fortsætter denne service i løbet. Bundan

30 års tjeneste i jernbanesektoren, der udtrykker Fit, da 4 år Jeg er virkelig stolt og virkelig stolt, jeg tjener TCDDs familie. Vi har mål foran os, og vi vil arbejde for at nå disse mål

Railway News Search

1 Kommentar

  1. sn arıkan udnævnes til daglig leder for den rigtige og gode forretning.

Yorumlar