Yenikapi Haciosman T-banestationer Tider og ruter

Yenikapi Haciosman T-banestationer Tider og ruter
Yenikapi Haciosman T-banestationer Tider og ruter
Tilmeld  


Yenikapı Hacıosman metrolinjestationer og rute: Den første fase af linjen mellem Yenikapı og Hacıosman, hvis konstruktion startede i 1992, blev taget i brug den 16 september 2000. Daglig overføres gennemsnitlig 320.000-passagertransportlinje fra Industrial Quarter Station til Seyrantepe Shuttle-operationer.

Yenikapi Haciosman Metro-tidsplan

Linjen har 320.000 (gennemsnit) passagerpotentiale på den rute, den er bygget på, og antallet af daglige sejladser er Yenikapı-Hacıosman i en retning 225 Det samlede antal flyvninger er 790. 16 station Yenikapı Hacıosman Metro Line-servicetider er som følger:

Mellem 06.15 og 00.00

Servicetiden er cirka 31 minutter (én vej) Mellem Yenikapı Hacıosman, frekvensen af ​​rejse er 5 (i spidsbelastningstiden), Taksim - Hacıosman mellem 2,5 (i spidsbelastningstiden), Sanayi Mahallesi - Seyrantepe-bus, 9 (spidsbelastning) minutter.

Yenikapi Haciosman metrostationer

Yenikapi Haciosman metrostationer
Yenikapi Haciosman metrostationer
 1. Yenikapı
 2. Vezneciler
 3. flodmunding
 4. Sishane
 5. Taksim
 6. Osmanbey
 7. Sisli Mecidiyeköy
 8. Gayrettepe
 9. Levent
 10. xnumx.levent
 11. Industrial Neighborhood
 12. Seyrantepe
 13. ITU-Ayazağa
 14. Ataturk Auto Industry
 15. Darüşşafaka
 16. Hacıosman

Yenikapi Haciosman metrostationer

Haliç Station ligger på Golden Horn Metro Bridge. Alle andre stationer er bygget som tunneler / undergrundsstationer. I systemet, der har 4 midterste platforme og 10 sideplatforme, blev Yenikapı Station bygget med 3 veje - 2 mellemstore platforme, Sanayi Mahallesi Station 3 veje - 3 sideplatforme.

Scenarier er blevet forberedt på alle former for negative situationer i virksomheden, og løsningsplaner er udarbejdet ved at lave simuleringer om disse scenarier. Med kameraer placeret i hver region af stationerne overvåges og kontrolleres systemet kontinuerligt. Desuden leveres kontrol af ensartede sikkerhedsvagter.

Hele systemet er udstyret med de nyeste teknologi brandalarm detektorer og brandslukningssystemer. Alt udstyr, der anvendes i konstruktionen af ​​systemet, vælges blandt materialer, som er modstandsdygtige over for høj temperatur og ikke udsender giftige gasser ved forbrænding. For at evakuere passagerer sikkert i tilfælde af brand er der et røgstyrings- og evakueringssystem, der er testet i overensstemmelse med alle scenarier og har vist sig at være pålideligt.

Linjens signal-, skifte- og køretøjssystem er fuldautomatisk og kan betjenes manuelt, hvis det er nødvendigt.

Systemets energiforsyning er lavet af to separate punkter. Hvis begge foderpunkter fejler, aktiveres generatorerne inden for 15 sekunder, og alle tog i tunnelen kan nå til nærmeste station og evakuere deres passagerer. I tilfælde af manglende energiforsyning og manglende generatorer Belysnings- og elektroniske styresystemer kan drives af uafbrydelige strømforsyninger til 3-timer.

Yenikapı Hacıosman Subway Forretningsinformation

 • Linjelængde: 23,49 km.
 • Antal stationer: 16
 • Antal vogne: 180
 • Varighed: 32 min. i en retning
 • Driftstider: 06.15 - 00.00
 • Daglige passagerer: 320.000
 • Antal daglige ture: 225 Time / One Way
 • Flyfrekvens: Mellem Yenikapı og Hacıosman 5 min. (På højeste time)
 • Flyfrekvens: Mellem Taksim - Haciosman 2,5 min. (På højeste time)
 • Flyfrekvens: Sanayi Mahallesi - Seyrantepe shuttle-fly 9 min. (På højeste time)
 • Total tid: 790

Yenikapi Haciosman metrostationer

 • Ved Yenikapı Station, M1A Atatürk Lufthavn, M1B Kirazlı metrolinje og Marmaray-drift, Vezneciler - Istanbul University Station, T1 Bağcılar  Kabataş Tram Line, Lineişhane Station, T2 Istiklal Street Tram Line og F2 Karaköy - Beyoğlu historiske tunnellinje, Taksim Station, T2 Istiklal Street sporvognslinje og F1 Kabataş Funicular, Şişli - Mecidiyeköy og Gayrettepe stationer, metrobusdrift,
 • Levent Station, metrolinje M6, Industrial District Station (uden at ændre systemet, gennem en separat bugt-området) kan bringes til at overføre Seyrantepe shuttle Plant.

Kort over Istanbul Metro

 

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar