Eskişehir Metropolitan Kommune fra de semi-Cost Konkrete veje

Eskisehir Buyuksehirden Halvkostede Betonveje
Eskisehir Buyuksehirden Halvkostede Betonveje

Asfaltbelægningsmateriale, der kom fra udlandet på grund af udenlandsk valuta og dyre inonü initieret af Metropolitan Municipality og modtog positive resultater 'Concrete Road' ansøgning, vil Seyitgazi 30 kilometer hovedarterien og 9 kilometer hovedarterien i distriktet blive anvendt. I henhold til asfaltvejen vil halve omkostninger investeres i orden af ​​holdene på vejene udpeget af præsident Büyükerşen' i accelereret infrastrukturarbejde.

Tyrkiets forsøg og vellykkede resultater opnået i forskellige byer 'betonvej' ansøgning Inonu og positive resultater startende i Metropolitan Kommune, denne praksis breder sig til landdistrikterne amtsvej hele provinsen den. For det første ligger 30 i Seyitgazi centrum, der dækker en kilometerafstand. Cevizli-Bardakçı - Hankaraağaç - Gökçekuyu kvarter er den vigtigste arterielle vej til betonvejen. For at øge vejbredden fra 5-meter til 7-meter blev infrastrukturarbejderne accelereret på den rute, hvor beton vil blive anvendt.

Borgmester Yılmaz Büyükerşen udtalte, at de vil færdiggøre denne vej hurtigst muligt med efterspørgslen fra Seyitgaz-borgerne og sagde: gir Vi er kommet ind i en periode, hvor vi foretrækker konkrete veje med halvdelen af ​​omkostningerne i stedet for asfalt, vi modtog ved at give udenlandsk valuta. Vi lavede de første eksperimenter i İnönü, og vi havde gode resultater. Vi vil udvide den konkrete vejanvendelse i etaper, hvilket ikke alene vil spare arbejdskraft, men også være langvarig og vil være mere økonomisk ved at reducere afhængigheden af ​​udenlandske kilder. Vi vil også starte arbejde på Hatboyu-30 Street, der forbinder Fevzi Çakmak Neighborhood til Hasanbey-Yıldırım Farm-Cumhuriyet-Gökdere Neighborhoods, efter at 3-kilometer arbejder for at blive realiseret i Seyitgazi. I år vil vi gøre denne vej beton vej. "

Ifølge asfalten er der mere holdbar, økonomisk og holdbar og kræver mindre vedligeholdelse under brug på grund af brugen af ​​konkrete trafikansatte, at Metropolitan Kommune inden udførelsen af ​​betonveje til passage af rør under ledning af rør for at sikre arbejdet er afsluttet. Team af Direktoratet for Vedligeholdelse og Reparation af Vægbyggeri "Vores mål er at udvide de tekniske og økonomiske overlegne betonveje i hele provinsen, især landets hovedarterier. I den kommende periode vil vi anvende den konkrete vejanvendelse på meget forskellige punkter. Görüş

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar