Silahtaraga Tunnel fremstillet af IMM Åbnet til Service

Ibb ved navn på knappen blev lanceret
Ibb ved navn på knappen blev lanceret

Ahtar Silahtarağa Tunnel an, der blev indledt af Istanbul Metropolitan Municipality sidste år, blev taget i brug. Takket være tunnelen er 2-kilometer mellem Gaziosmanpaşa og Eyüp blevet afkortet til 75-meter, hvilket sparer brændstof og tid.

Ahtar Silahtarağa Tunnel "og forbindelsesveje, som Metropolitan Municipality of Istanbul har implementeret for at reducere trafiktætheden i Eyüp Silahtarağa-området, er blevet afsluttet. Silahtarağa Tunnel, der blev bygget af Direktoratet for Infrastruktur Services af Institut for Videnskab, IMM, forbinder Eyüp Silahtarağa Street og Gaziosmanpaşa Street og Vardar Boulevard. Bygget som et enkelt rør tjener tunnelen begge sider. Fra i dag, takket være tunnelen åbnet til brug af chauffører 2 kilometer afstand 75 meter tunnel er krydset ad vej.

Et presseinformationsprogram for åbningen af ​​Silahtarağa Tunnel blev organiseret. Hayri Baraçlı, generalsekretær i Istanbul Metropolitan Municipality, Gaziosmanpaşa borgmester Hasan Tahsin Usta, borgmester Eyüp Remzi Aydın og AK Party kandidat Eyüp borgmester Deniz Köken deltog i programmet. Taler på programmet sagde IMMs generalsekretær, Hayri Baraçlı, at tunnelen ville udgøre en vigtig transportakse mellem Gaziosmanpaşa og Eyüp. "Denne tunnel var en vigtig tunnel for at eliminere regional trafik og trafikbelastning i Alibeyköy-pladsen".

BARAÇLI: PROJE Et projekt til at gøre livet for vores borgere nemt OL
Baraçlı sagde, at med tunnelen åbnet for service, er tunnelens længde i Istanbul steget til 23 kilometer og sagde, içerisinde Vi har mange vision projekter og arbejder relateret til tunneler i 2023 og videre i Istanbul i den kommende periode. Vi har ca. 181 kilometer tunnelvejsprojekter. Denne tunnel er 10 i Istanbul. tunnelvej. På den måde har vi underskrevet et andet projekt, der vil gøre livet lettere for vores borgere. "

At sige, at tunnellerne er lavet for at gøre livet lettere og bidrage til miljøet, sagde Baraçlı: "Med disse tunneler reduceres kulilte og kuldioxidemissioner. Det sparer også en afstand på ca. 4865 kilometer om dagen. Som Istanbul Metropolitan Municipality og distriktskommuner er vores mål at gøre livet lettere for borgerne ".

ALIBEYKOY SQUARE VIL RELEASE TRAFIK
Før tunnelprojektet blev taget i brug, skulle bilister, der kommer fra Eyüp-Haliç-retningen, og som ønskede at gå til Yıldız Tabya og Vardar Boulevard, lave en U-tur fra pladsen, hvor Alibeyköy-moskeen ligger. Dette førte til, at køretøjerne rejste en lang afstand og øgede trafiktætheden i regionen. Med åbningen af ​​tunnelen Eyüpsultan'dan Karadolap, Aksemsettin, Ginning, Yeşilpınar'a chauffører, der ønsker at gå direkte til Alibeyköy Vardar Street vil afslutte. På denne måde vil trafiktætheden i regionen, især i Alibeyköy-pladsen, blive reduceret betydeligt. Kortere afstande sparer tid og brændstofforbrug.

AFSTANDIGHEDER MED TUNNELS KORT KORT TRAFIK
Med lanceringen af ​​Silahtarağa Tunnel steg antallet af tunneler i Istanbul til 11, og tunnelens samlede længde steg til ca. 23 kilometer. Der arbejdes på Dolmabahçe-Levazım-tunnelen med en total længde på 10,5 kilometer og Sabiha Gökçen Lufthavntunnel. Den samlede 2023-kilometerlange 94,64-tunnel er planlagt til at blive bestilt ved 15, og efter 2023 planlægges 54,25-kilometerlange 13-tunnelen, der skal tages i brug. Således efter 2023 vil den samlede 181-kilometerlange 51-tunnel over Istanbul forkorte afstande, og trafikken vil slappe af.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar