Fra præsident Erdoğan til Adana Metro

Republikkens præsident
Republikkens præsident

Præsident Recep Tayyip Erdogan leverer den gode nyhed om den efterlængte metro på stationens plads på søndag

31 Præsident og AK-partileder Recep Tayyip Erdoğan, som kom til Adana før martsvalgene til lokale administrationer og holdt den første rally af præsidentalliansen i byen, sagde ız Vi vil tage vores dagsorden i den kommende periode Adana vedrørende Adana Metro, der blev taget i brug i 2010.

Evangeliet i ADANA I DEN FØRSTE MYTH AF REPUBLIKKEN ALLIANCE

Ankomsten af ​​præsident og AK-partiledere Recep Tayyip Erdogan til Adana lindrede hans længsel efter næsten et årti. Adana Metro, der blev taget i brug i 2010 og kørte på 100-kilometerruten mellem 14 Year-Akincilar-distrikterne, var et af Adana-folkets største problemer med sin gæld til Metropolitan Municipality og med deltagelse af præsident Erdoğan på søndag I det første rally i byen ventede de ivrigt på de gode nyheder om Adana Metro.

AL vi vil tage det til vores dagbog "

I sin tale i Adana udtalte præsident Erdoğan, at Cumhur den første del af Adana-metroen var afsluttet; Denne metro er imidlertid utilstrækkelig til øen, og den eksisterende linje skal forbedres og udvides. Forhåbentlig vil vi tage dette spørgsmål op på vores dagsorden i den kommende periode. Adana Metro Metro gav den gode nyhed om, at linjen vil blive forbedret og udvidet.

Se Levent's Full Profile
Se Levent's Full Profile

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar