Hvem blev etableret Bombardier? Hvordan blev det bedre?

hvordan kom bombarderen fra
Hvordan blev Bombardier udviklet af Kim

Bombardier Inc. er en af ​​verdens største tog, kommercielle og private flyproducenter. Joseph Armand Bombardier, grundlæggeren af ​​firmaet i Montreal, er den mekaniske ingeniør, der først opfandt de første snemotorer.

I 1934 var Bombardiers 2-årige søn Yvon syg. På grund af de voldsomme vinterforhold i Montreal døde sin søn, fordi Bombardier ikke kunne rejse barnet på hospitalet til tiden. Bombardier, der blev ramt af denne begivenhed, udviklede en snesmotor, der ville give transport i sneen. Det første køretøj, han producerede, kunne bære folk fra 3. 1936 år, hvor Bombardier profit motor for den videre udvikling af hospitalet med offentlig transport snescooter kan bære syv passagerer for folk, der patienter og akut behov for at ville nå nødsituation B7 Auto-Neige, producerede den første kommercielle snescooter. Køretøjet blev først brugt som ambulance. Senere, elektricitet og post- virksomheder, kravene fra skovforvaltning og transport forretning steg, produceret på Bombardier 1941 200 Total snescooter virksomheder om oprettelse af et nyt år. I 1942 blev B12 udviklet og begyndte at producere flere passagerer.

I løbet af Anden Verdenskrig anmodede væbnede styrker bombardøren om at producere en militær soldat med større målestok. Bombardier har udviklet 1900 stykker køretøjer ved at udvikle store pansrede sporvogne i fire forskellige modeller. I 1947 har Bombardier produceret mere end 1000-køretøjer med nye licenser, herunder skolebiler. 1947 1948 år og snescooter mellem efterspørgsel falder, Bombardier, landbrug, minedrift, jord begyndte at designe de nødvendige redskaber i olie- og skovbrug industrier.

I 1953 udviklede han et nyt terrængående køretøj kaldet Muskeg. På 1959 udviklede han den første personlige snescootere snescooter Ski-Doo. Efter Bombardiers død i 1964 åbnede firmaet nye markeder, herunder lokomotiv og lette jernbanetransport. I 1974 vandt han budet til Montreal Metro og producerede sine første vogne. To år senere, MLW-Worthington Ltd., lokomotivfabrikanten i Montréal. udvidet yderligere med opkøb af virksomheder.

Bombardier modtog budet på New York City metro i 1982. I 1986, blev købet af Canadair Challenger producent girdi.xnumx i luftfartssektoren, der forbinder Frankrig og Storbritannien "Chunnel" udstedt produktionen kontrakt til at træne. I 1989 købte Learjet Corporation jetfly.

Bombardier som bruger intelligens og kreativitet i centrum af Montreal i dag, 28 lande at drive forretning i landet med mere end 60 68.000 mennesker arbejder på fabrikker, er blevet en stor virksomhed i 2018 16.2 milliard i omsætning.

(Dr. İlhami Pektaş)

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar