Køretøjsparkering starter i den gamle garage

parkeringsplads i den gamle garage
parkeringsplads i den gamle garage

Manisa Metropolitan Municipality i Old Garage-området af de tusind 500-parkeringsarrangementer er begyndt at nærme sig slutningen af ​​parkeringspladser på den ene side begyndte. Borgere vil kunne parkere deres køretøjer gratis i 24 timer.


I den gamle garage, hvor Manisa Metropolis kommune begyndte at arbejde for parkeringspladsen og markedspladsen for området for at imødekomme parkeringsbehovet i byen, begyndte Manisalılar at bruge de færdige punkter. Manisa Metropolitan Municipality MHP Group Næstformand Mehmet Güzgülü også tusind 500 parkeringsplads fundet i undersøgelserne. Med angivelse af, at borgerne bruger parkeringspladsen 24 timer gratis, sagde Gülfülü, at prisen efter 24-timen er begyndt at give køretøjets omløb.

Arbejde i gang
Manisa Metropolitan Municipality fortsætter med at arbejde på Old Garage området. Borgere, der åbnes for service og parkeringskilt i området, mens parkeringskøretøjer på den anden side fortsætter arbejdet. Det er rapporteret, at værkerne vil blive afsluttet snart, og Old Garage-området vil begynde at tjene på fuld kapacitet.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar