Små overraskelser i Izmir

Overraskelse af izmir folk, der læser bøger, mens de bruger massetransport
Overraskelse af izmir folk, der læser bøger, mens de bruger massetransport

Izmir Metropolitan Municipality er vært for farverige aktiviteter i Library Week, der startede i dag. Storbyen vil få små overraskelser for folkene i Izmir, der læser bøger, mens de bruger offentlig transport.

Izmir Metropolitan Municipality, 7 dagligt Bibliotek Uge inden for rammerne af mange aktiviteter vil elske at læse Izmirans vil underskrive. Medlemmer af Izmir Metropolitan Municipality Volunteer Team forberedte "små overraskelser İzmir for folket i Izmir, der læste bøger i offentlig transport i løbet af ugen, der fejres mellem 25 marts-31 marts og ord og strenge af berømte forfattere og digtere blev medtaget i stallraketterne i forskellige dele af byen.

I dag afholdes 14.00'ed bymidte i Izmir Metropolitan Municipality ved åbningen af ​​Library Week Tuğrul Keskin og Yunus Bekir Yurdakul'un interview vil finde sted. På 19.00 udfører Teatret Nienor Braille Reading Theatre Team, alle synshandicappede, på City Library.

26 Tale Workshop med Nazlı Çevik Azazi vil blive afholdt på 12.00 i marts tirsdag og 28 vil blive afholdt på 15.00 Children's Workshop med İclal Dikici.

For detaljerede oplysninger om workshops Klik her

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar