Smart City skilte fra Smart City

smarte tegn fra byen
smarte tegn fra byen

Kayseri Metropolitan Municipality Transportation Inc. Udviklet af og parkering vejledning og information om tjenester, "Smart Skilte" blev placeret i byens 11 punkt.


Kayseri Metropolitan Municipality Transportation Inc. el Smart Signs., som blev udviklet af virksomheden og leverede vejledning og informationstjenester om parkeringspladserne, blev placeret på 11-punktet i byen. Takket være de smarte navigationsskilte, der viser belægningsgraden på de store parkeringspladser, har bilisterne mulighed for nemt at få adgang til parkeringstjenesterne og følge belægningsoplysningerne.

Metropolitan Kommune har tilføjet Smart Signage til Smart Urban Planning projekter. omfanget af byernes intelligente transportsystemer applikationer om, at in-house F & U udført af Direktoratet for mange projekter Kayseri Transport Inc. General Manager Feyzullah Gundogdu, let at parkere borgere ved at tilbyde innovative løsninger til parkering, som er en del af transporten, og sagde, at de sigter mod at nå hurtigt.

For at sikre parkering lettere og meget brugt af Transport Inc. R & D afdeling Variable Message System (DMS), at udviklingen af ​​tegn og Gundogdu Voicing placeret i mange dele af byen, "Således, på den ene side vejsiden vil forhindre ulovlig lysere og deltager på den anden side parkeringshus med belægningsprocent for vore borgere vil blive tilbudt den nærmeste tom parkeringsplads af oplysninger, "sagde han.

Kayseri Transportation Inc. De smarte tegn, som udvikles af virksomheden, er placeret ved indgange af åbne parkeringspladser samt gader og skæringspunkter.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer