Crimeans forlader ikke toget højt!

toget giver ikke toget op
toget giver ikke toget op

Duzce Krim-Turksforening kronede sit opkald til myndighederne fra Ankara med et møde i Duzce. Krim-tyrker, der kom sammen i Düzce Handelskammeret med kulturforeninger, der opererer i Düzce, informerede først inviterne og bad derefter om støtte til projektet.

Duzce Krimtræksforeningen samledes de kulturforeninger, der opererer i Duzce omkring et bord til projektet "High Speed ​​Train", som skal passere gennem Duzce. Mødet, der var vært for Düzce Chamber of Commerce and Industry, blev deltog af Abkhaz Association, Balkan Association, Georgian Association, Nordkaukasus Association, Krimtyrkereforening, Ordulære Forening, Romaforening, Yeni Taşköprü Balkanforeningens præsident og bestyrelsesmedlemmer. Tuncay Şahin, formand for Düzce Handelskammer, en af ​​projektets største tilhængere, var også til stede på mødet.

Fordelene ved Düzce og regionen vil blive forklaret
Deltagerne blev først informeret om fordelene ved højhastighedstoget mellem byerne Istanbul og Ankara, som vil blive tilført byen og regionen, hvis den passerer Düzce-ruten. I sin indledende tale spillede præsidenten for Krim-Turks Forening i Düzce Osman Kesen en vigtig rolle i udviklingen af ​​højhastighedstoget, som klart anses for at bevæge sig gennem Duzce opfordret til handling sammen.

"Düzce er på et sted, det ikke fortjener"
Tuncay Şahin, formand for Düzce Chamber of Commerce and Industry, der støttede projektet, sagde i sin tale: Ine Ifølge TURKSTAT data; Duzce ligger midt i Istanbul og Ankara, mellem Sakarya og Bolu, på et ufortjent sted. "

At give oplysninger fra handel og industri af Duzce Sahin højhastighedstog passerer gennem Duzce sagde fordelene ved deltagerne fortalt.

Shamandar talte med tal
Dernæst at præsentere højhastighedstogprojektet, Duzce University Dean fra Det Tekniske Fakultet. Dr. Ayhan Şamandar kom på podiet. Han forklarede hvorfor højhastighedstogbanen mellem Istanbul og Ankara vil passere gennem Düzce med mere fordelagtige og økonomiske kort og figurer.

Efter præsentationen blev deltagerne lovet deres følelser og tanker. Ved afslutningen af ​​mødet blev "Vi ønsker et højhastighedstog du åbnet af Duzce Krimtræksforeningen i Ankara på både Ulus-pladsen og Duzce Krim-Turks Integration Night, og kollektive fotografier blev taget med deltagerne til minde om dagen. (C.ÜSTÜNER- oncurtv)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar