Universitets Junior Samsun Logistikcenter

universiteli unge i samsun logistikcenter
universiteli unge i samsun logistikcenter

Ondokuz Mayıs University Terme Videnskabelige High School Foreign Trade Program studerende, Samsun TSO fortsætter med at operere inden for organisationen organiseret af Samsun EU Information Center, Samsun Logistics Center lavet en rundvisning i undersøgelsen.

gennemføres i samarbejde med Den Europæiske Unions delegation til Tyrkiet, Tyrkiet inden for rammerne af projektet Support Network EU informationscentre siden 1997 Samsun Handel og Industri Afdeling (STSO), der opererer under EU Information Centre 'IP Synlighed Events' inden for rammerne af teknikker til universitetsstuderende anmeldelse organiseret vores tur. Inden for projektets rækkevidde er studerende tæt på 50, som underviser i Ondokuz Mayıs University Terme Erhvervsskole Udenrigshandelsprogram, Skoledirektør Assoc. Dr. Erol Terzi, vicedirektør Şahin Değirmenci, instruktører Murat Yavuz og Muhammet Yüksel besøgte Samsun Logistics Center.

Murzioğlu's vægt på samarbejde mellem universiteter og industri

Samsun TSO Formand for bestyrelsen Salih Zeki Murzioğlu'nun event, herunder de første studerende, Samsun Logistics Center Marketing og salgschef Mustafa Yavuz Akmeşe, struktur og drift af centret blev informeret. Tale efter Samsun TSO formand Salih Zeki Murzioğl, "EU-Oplysning Netværk i Tyrkiets Support Project med den lokale befolkning, er beregnet til at blive informeret om EU og opmærksomhedsskabende aktiviteter udføres. Arbejde med grupper som børn, unge, kvinder og handicappede udføres forskellige kulturelle og sociale aktiviteter. I denne sammenhæng er vi med dig i dag inden for rammerne af IPA Sigtbarhedsaktiviteter. Siden den dag vi tiltrådte lægger vi stor vægt på samarbejde mellem universiteter og industri. Jeg mener, at projektturen til Samsun Logistics Center, hvis formål er at levere transport-, oplagrings-, distributions- og intermodale transportmuligheder til de virksomheder, der leverer logistiktjenester i regionen og nye iværksættere, som vil investere i logistikbranchen, vil være en god model og et godt skridt til dit professionelle liv i fremtiden. "sagde han.

Skrædder takkede

Pressemedlemmer deltog også i arrangementet, og universitetsstuderende besøgte enhederne og lagerområderne i logistikcentret og blev informeret af myndighederne. Ved afslutningen af ​​arrangementet, Ondokuz Mayıs University Terme erhvervsuddannelsesdirektør Assoc. Dr. Erol Terzi takkede Samsun TSO Samsun EU Information Center for organisationen. Skræddersy, understreger betydningen af ​​erhvervsuddannelse, "Udover teoretisk uddannelse er praktisk arbejde meget vigtigt i vores elevers uddannelsesliv. Turen var meget nyttig for vores studerende ..

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar