Tyrkiet TCDD General 356 April Labour og Personale Begins!

kalkun au April TCDD arbejdere og generelle bemanding basliyor
kalkun au April TCDD arbejdere og generelle bemanding basliyor

TCDD har i de seneste måneder meddelt, at det ville rekruttere personale. Statsbaner der offentliggør annoncerne i denne sammenhæng, Generaldirektoratet for Ejendom uden kravet om KPSS peger på arbejdspladser i forskellige regioner til at udføre rekruttering og bemanding af 356. Hvem kan ansøge om ansøgningen begynder i april og slutter i april? Hvilke områder vil blive købt?

HVAD ER KØBPOSITIONER?

356 folk med samlede stillinger i andele i TCDD i forskellige regioner, 86 Railway Worker Formation, 42 Jernbane Vejarbejde, vedligeholdelse og reparation maskinoperatører modtager. 188 40 jernbanelinjen vedligeholdelse og værksteder Port Crane Operator (RTG CE SSG), herunder 356 fastansatte til at udføre købet.

Køb Sakarya, Kocaeli, Bursa, Edirne, Istanbul, Balikesir, Kars, Sivas, Malatya, Adana, Istanbul, Tekirdağ, Çorlu, Ankara, Kayseri, Izmir, Istanbul, Amasya, Tokat, Erzurum, Adiyaman, Siirt, Mus, Bitlis, Van , Nigde, Mersin, Mugla, Burdur, Afyon, Kırıkkale, Aydin, Manisa, Denizli, der skal afholdes i Erzincan og Karaman.

APPLIKATIONER 09 APRIL!

Den er lavet af staten Jernbane april 09 2019 vil begynde med datoen for ansøgningen og ansøgningen meddelelse vil kun blive taget indtil den nyeste April 6 15 2019 dato specificerer den sidste dag. Også på april 09 2019 klassificeret i henhold til meddelelser vil blive annonceret på Tyrkiet Business Association og ansøgningsprocessen er forklaret gøres der.

KPSS NO CHARGE! Hvem kan finde anvendelse?

Udgivet af TCDD og følgende dage TEO er over KPSS kravet om kandidaterne til de annoncer, der ikke eyayımlan søges, og andre kvalifikationer retning, til mænd, til Republikken Tyrkiet borgere, uddannelsesniveau som anføres af den position Vocational High School grad, har 36 år modtaget dagen, betingelser vil blive søgt.

I henhold til annonce at offentliggøre, kandidater fra KPSS krav vil ikke blive søgt, begynder at arbejde omfang er, at efterspørgslen efter arbejdskraft annonce i sekundær niveau Iskŭr, ansat efter starten af ​​dem registreret, sagde arbejdskraft efterspørgsel af Iskŭr var en deadline kandidat som præ-licens eller licens er erklæret ansættelseskontrakter, arbejdskraft lov nr 4857 vil blive afsluttet i overensstemmelse med andet afsnit af artikel 25 og vores efterspørgsel efter arbejdskraft fratrækkes som proklameret i Iskŭr det gav ikke nogen oplysninger.

At modtage detaljerede oplysninger om annoncen Klik her Du kan nå den fulde tekst af annoncen. (İşinols til)

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar