Borgmester Soyer: Vi hæver jernbanesystemet til 480 kilometertal

Borgmester Soyer: Vi hæver jernbanesystemet til 480 kilometertal
Borgmester Soyer: Vi hæver jernbanesystemet til 480 kilometertal

Præsident Soyer: Vi Inferens System Network Rail 480 Mileage: Fair Izmir, Tyrkiet største udstilling facilitet, verdens 3. Eurasia Rail - International Railway, Light Rail Systems, Infrastructure and Logistics Fair. Tale ved udstillingens åbning ceremoni Izmir borgmester Tunç Soyer, Tyrkiets banebrydende historie på jernbanen i fodsporene på Mustafa Kemal Atatürk, sagde, at de havde til formål at øge netværkets jernbanesystem i byen 480 km.

Europa og Asien er den eneste, og verden er 3. Eurasia Rail-International Railway, Light Rail Systems, Infrastruktur og Logistik Fair blev åbnet med en ceremoni med deltagelse af İzmir Mayor Tunç Soyer.

Izmir er som et hjerte

162 års jernbanehistorie af de vigtigste milepæle i et af Mustafa Kemal Atatürk, iværksætteren og visionær i holdning Tyrkiets er et udtryk, som præsident Soyer, dens denne tilgang "vi har opbygget med hjemland jern netto" selv vores starter med sætninger til udtryk, reflekteret. Understreger, at Izmir's jernbanesystemsinvesteringer vil fortsætte uformindsket, siger Soyer:

"Vi vil øge 179 km-jernbanesystemet fra 340 km på mellemlang sigt til 480 km på lidt længere sigt. Vi ønsker at bruge lysnettet netværk mere intensivt i bytransport. Buca-Halkapınar Metro og Çiğli Tram projekter blev udarbejdet og sendt til ministeriet. Lad os videregive det til ministeren. Vi skal kunne gøre transportnetværket muligt i en globaliserende og krympende verden. Izmir er som et hjerte. Gennem historien antog han pligten til at være et hjerte mellem vest og øst. Ligesom et hjerte gør blodpumpeprocessen i kroppen, er Izmir blevet hjertet af denne region, vestens mod øst og øst-vestskibsfartene. Som Ibn Khaldun sagde, 'Geografi er skæbne.'

Borgmester Tunç Soyer meddelte, at han også instruerede om, at der blev bygget en sporvognslinje fra ESBAS til Fair Izmir.

Jernbaner startede fra Izmir

Taler ved åbningen af ​​Eurasia Rail Fair, sagde viceminister for transport og infrastruktur Selim Dursun: terek Jernbanerne, der respekterer naturen, er meget vigtige for vores børn og børn. Denne fair vil åbne vores horisonter og give mod. "

TCDDs generaldirektør Ali İhsan Uygun udtalte, at jernbanerne bevæger sig i et svimlende tempo i verden og sagde: "Det er vigtigt for os at holde denne messe i İzmir, Egeerhavets perle efter Ankara og Istanbul. Fordi de første jernbaner startede i denne by. Vi nåede 136 km-jernbanesystemet med samarbejde mellem central og lokal regering. Jernbanen vil udvikle vores land, især İzmir. "

Der er også Izmir Metro

Eurasia Rail er vært for 25 udstillere fra 200 lande. Izmir Metro og IZBAN deltager også i Eurasia Rail, som omfatter vigtige deltagere fra lande som Tyskland, Frankrig, Tjekkiet, Kina, Italien og Rusland. Borgmester Tunç Soyer besøgte Metro og İZBAN står efter åbningsceremonien. Borgmester Soyer, der var iført en Vatman uniform, fik en gave som souvenir til de første tog i İZBANs første tog i byen.

Dette diasshow kræver JavaScript.
Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar