Havas vokser to gange på Istanbul lufthavn

Havas Istanbul Lufthavn
Havas Istanbul Lufthavn

Havas af de vigtigste mærker i luftfartssektoren i Tyrkiet, de samlede 40.000 kvadratmeter finder stationer og midlertidig oplagring bygninger med indendørs og udendørs rum, servicerede kontorer, i Istanbul Lufthavn med udstyr værksteder og parkeringspladser vil tilbyde tjenester i det nye anlæg.

Den veletablerede grundhåndteringsvirksomhed Havaş, der opererer i luftfartssektoren siden 1933, startede sin virksomhed i Istanbul Lufthavn, hvor den har fordoblet sin kapacitet i stationære og midlertidige lagerbygninger, kontorlokaler, værksteder til vedligeholdelse af udstyr og parkeringsområder. Med 30 timetranslokationstransaktionen udført fra sine anlæg på Atatürk Lufthavn til Istanbul Lufthavn leverede Havaş 186 ground handling udstyr til sine nye anlæg uden problemer i sin 604-lastbil. Anlægget på Istanbul Lufthavn ligger på et område på cirka 20.000 kvadratmeter, med 40.000 kvadratmeter lukket.

Havaş General Manager Kürşad Koçak sagde: 'Vi har flyttet fra vores faciliteter på Atatürk Lufthavn til vores nye servicebygninger i Istanbul Lufthavn inden for rammerne af den store flytning, der fandt sted for nylig. Grundlaget for tyrkisk civil luftfart blev lagt af Atatürk Lufthavn, og jeg tror, ​​at Istanbul Lufthavn vil yde betydelige bidrag til vores land og sektoren ved at åbne nye horisonter. Parallelt med kapacitetsforøgelsen med overgangen til Istanbul Lufthavn har vi investeret over 21 millioner euro til vores nye faciliteter hidtil. Vores nye midlertidige lagerbygning blev bygget dobbelt så stor som vores lager på Atatürk Lufthavn. Vores station bygning, udstyr vedligeholdelse værksted og parkeringsområder blev også designet med en højere kapacitet end vores aktivitetsområder på Atatürk Airport. Vi betjener i øjeblikket 200-flyselskabet med vores tusinde 45-medarbejdere i Istanbul Lufthavn. Vi vil fortsat være den foretrukne forretningspartner ved at udvikle vores samarbejde på vores nye hovedkvarter i Istanbul Lufthavn. '

Havaş, som har leveret service i sine faciliteter på Atatürk Lufthavn på et område tæt på 28.000 kvadratmeter indtil i dag, opererer på 40.000 kvadratmeter i Istanbul Lufthavn. Derudover yder den service til sine kunder i sin nye facilitet af 7.400 kvadratmeter, hvor det har fordoblet kapaciteten i det midlertidige lagerområde på 14.500 kvadratmeter på Atatürk Lufthavn.

Havas, i 28 lufthavne i Tyrkiet, og Saudi-Arabien i Riga tilbyder tjenester til mere end 200 flyselskab i Madinah Lufthavn i Letland. Hovedaktiviteter omfatter; Havaş har passager- og bagageoperationer, rampe, flyrengøring, lastkontrol og kommunikation, fragt og post, flydrift, transport, repræsentation og overvågningstjenester. Sammen med sine datterselskaber tilbyder den tjenester til ca. 465 tusind flyvninger om året, og 860 tilbyder tusind tons gods med 100 mio. Ved at transportere mere bagage tjener 130 mere end millioner passagerer om året. Havaş er medlem af Airport Service Association (ASA) og IATA Ground Handling Council (IGHC) og har ISAGO certificering. Havaş er også det første tyrkiske ground handling firma licenseret i Saudi Arabien.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar