Den samlede nordlige Marmara-motorvej åbnes i 2020

hele den nordlige marmara motorvej vil være i drift
hele den nordlige marmara motorvej vil være i drift

Det 69. møde på det regionale ledelsesmøde, der afholdes regelmæssigt hvert år siden oprettelsen af ​​motorvejeorganisationen, startede med en åbningsceremoni mandag den 15. april i hoveddirektoratet for hovedveje Halil Rıfat Paşa Hall. Transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit TURHAN, viceminister Enver İSKURT, general manager for motorveje Abdulkadir URALOĞLU, vicegeneraldirektører, regionale ledere, departementschefer, sektorrepræsentanter og Karayolcılar deltog i ceremonien.


Taler under ceremonien sagde minister TURHAN, at disse årlige møder er en "vejtradition", hvor institutionens køreplan bestemmes.

TURHAN understregede, at transport er blevet vigtigere i denne periode, hvor grænserne mellem fjern og nær løftes, og den globale interaktion konstant øges, ”Det er en vejtransport og bogstaveligt talt, der gør det muligt for os at integrere med verden, at have et indtryk i transport og adgang. "Det er vores generaldirektorat for motorveje."

TURHAN konstaterede, at de fortsat vil arbejde utrætteligt, hengiven og seriøst med at realisere den nødvendige infrastruktur for at nå de forudsete mål. TURHAN bemærkede, at hovedtemaet for alle transportprojekter siden 2003 er de integrerede transportsystemer.

Påpeger, at der er udført store værker med transportinitiativet, der blev lanceret i 2003, sagde TURHAN, at de på 16 år har øget det delte vejnet til 20 tusind 541 kilometer ved at forbinde 26 tusind 642 kilometer og tilvejebragt 77 byer. TURHAN oplyste, at i 2018 blev 185 kilometer opdelte veje, hvoraf 625 kilometer var motorveje, 39% af vejnettet og næsten alle hovedakslerne opdelt i veje. ”Derfor er vores fart hastighed fordoblet, rejsetiderne er reduceret med halvdelen. . 2 procent af trafikken kører nu på delte veje. På denne måde har vi opnået en årlig reduktion på 81 milliarder 17 millioner lira samt en reduktion af emissionerne på 771 millioner 3 tusinde tons om året. ”

Som et resultat af de gennemførte undersøgelser, på trods af stigningen i mobilitet på veje med 2,5 gange, udtalte TURHAN, at tabet af liv på ulykkesstedet pr. Kilometer faldt fra 100 til 5,72 i trafikulykke faldt med 1,79 procent i de sidste 10 år. Han sagde, at denne reduktion bestemt ikke er tilfredsstillende, selvom den er en succes.

TURHAN understregede vigtigheden af ​​Bituminous Hot Mix (BSK) -belægningsværker for trafiksikkerhed og behagelig rejse og udtrykte, at 37 tusind 25 kilometer af vejene er BSK-relaterede.

TURHAN oplyste, at de har afsluttet 90 procent af de øst-vest korridorer, der vil give forbindelser med grænseporte, havne, jernbaner og lufthavne og 86 procent af de nord-syd korridorer, og de har øget længden af ​​motorvejen til 2 842 kilometer inden for rammerne af motorvejsmobiliseringen, de indledte.

TURHAN forklarede, at succeserne i de projekter, de gennemførte med BOT-metoden, gav investorerne tillid og øget efterspørgsel i fremtidige projekter, og de gav en komfortabel, sikker og økonomisk trafikstrøm ved at overskride landets vanskelige terrænforhold med tunneller, broer og viadukter.

Med angivelse af, at de er meget fokuserede på at bruge informationsteknologier og sprede smarte transportsystemer i undersøgelserne, da de er fokuseret på information og teknologi, kommenterede TURHAN også, at vi også begynder at arbejde på at etablere en billedbaseret styring af informationssystemer på motorvejen.

TURHAN sagde, at værkerne på Malkara Gelibolu Lapseki-afsnittet og Menemen-Aliağa-Çandarlı-motorveje på Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Balıkesir-motorvejen, der inkluderer Gebze-Orhangazi-İzmir, North Marmara, 1915 Çanakkale Marm, fortsætter hele motorvejen. Han tilføjede, at den blev åbnet i 2020, og at den historiske Silk Road vil blive genoplivet med den interkontinentale motorvejsforbindelse, der giver uafbrudt transport.

Generaldirektør for hovedveje Abdulkadir URALOĞLU, siden oprettelsen af ​​hoveddirektoratet for hovedveje, har vedtaget kærligheden til hjemlandet for sig selv; sovesale omkring de krydsede stier, ved at kombinere broer gennem tunneler, der overskrider passager, er ikke altid folkorienterede projekter, der implementerer bæredygtig vækst, betingelsen for infrastrukturen leverer de krævede standarder, der havde bygget vejen frem Tyrkiet, sagde han.

URALOĞLU understregede, at teknik er kunsten at realisere det bedst mulige under de nuværende forhold, ”Vi fortsætter med at arbejde med hengivenhed, se begyndelsen på det næste, gøre vores ressourcer bedst muligt med bevidsthed om vores ansvar for at gøre vores land til det ideelle land på alle områder.

URALOĞLU, under ansvar af hoveddirektoratet for hovedveje, oplyste, at der er 2 tusind 842 km vejnet, i alt 31 tusind 21 km vejnet, hvoraf 34 tusind 171 km provinsveje, og 68 tusind 34 km af disse veje er bituminøs varm blanding. belægningen er 25 km af overfladen overfladebelægning.

URALOĞLU, der sagde, at grundlaget for Ankara-Niğde-motorvejen, der vil tjene 330 km lang sidste år, inklusive hovedkroppen og forbindelsesveje, blev lagt sidste år. Han sagde, at Sabuncubeli-tunnelen, der reducerede afstanden mellem Manisa til 690 minutter, og den længste dobbeltrørstunnel i vores tredje land i verden, Ovit, blev åbnet.

URALOĞLU om, at caisson-fundamenterne af brotårnets fødder vil flyde fra den tørre pool til den våde pool ved at forlade den vigtige scene på 2023 Çanakkale-broen, som vil være den længste i verden med sin midterste spænding på 1915 m. Han sagde, at de færdige dele af den nordlige Marmara-motorvej, der giver den kontinentale passage med Yavuz Sultan Selim-broen fra den nordlige del af byen, også blev taget i brug.

URALOĞLU, Malatya-Elazığ State Highway, der vil øge vejstandarden og forkorte transporttiden i Middelhavets kystlinje, har en større vej på Middelhavets kystvej og en 426 km lang Gebze-Orhangazi-Izmir Highway, der er åben for trafik, vil blive afsluttet i år. oplyste, at 660 m Kömürhan-broen i Istanbul igen vil blive taget i brug i år.

URALOĞLU, der sagde, at udgravningsarbejdet nåede 14,5 m i Zigana-tunnelen, der består af 16 km dobbelt rør, som vil være den længste tunnel i vores land og Europa, og den anden længste tunnel i verden, når den er færdig, opsummerede Generaldirektoratet for Highways 2018-værker som følger:

”I de motorvejsprojekter, vi har realiseret med Build-Operate-Transfer-metoden, åbner vi 185 km for trafik, mens vores arbejder fortsætter med 777 km.

motorveje region møde
motorveje region møde

Mens vi tilbyder 625 km mere på vores opdelte veje, som har en vigtig plads inden for rammerne af vores bestræbelser på at minimere vejfejl ved trafikulykker; Vi afsluttede 861 km enkeltvej og åbnede for trafik.

Vi har udført 1 km asfaltkonstruktions- og reparationsarbejde, hvoraf 795 9 km er Bituminous Hot Mix-belægning, 829 11 km er overfladebelagt.

Inden for rammerne af vedligeholdelses- og trafiksikkerhedsarbejder, 31 millioner 900 tusind m2 vandret, 175 tusind m2 lodret mærkning, 2 tusind 600 km beskyttelsesramme. 223-stykker er signaleret styret kryds, mens 78-stykker nedbryder sorte pletter og høje potentialer for ulykker er forbedret.

For at fortsætte deres liv uden at blive påvirket af motorvejen af ​​vilde dyrearter for at Ecological har bygget en første i North Marmara Motorway bridge i Tyrkiet.

2018-2019 kamp med sne og is embedsmænd arbejder i 12 300 tusinde personalets indsats, om 422 Samlet sne kamp i midten, med den måde, vores dag 9 7 24 tusinde maskiner og udstyr, samtidig med at den time; Ca. 400 tusind tons salt, 380 tusind m3 aggregater, 2.900 tons kemiske de-icer blev anvendt, 690 km snedeskærme blev lavet.

For at yderligere øge vores udenrigshandelsvolumen fortsætter vi vores bestræbelser på at forbedre vores nord-sydlige akser for at sikre sammenhængen mellem motorvejsforbindelser med hinanden ved hjælp af funktionelle og effektive landgrænser og porte.

Derfor har vi afsluttet den fysiske og geometriske forbedring af 12 146 km af 18 nord-syd motorvejskorridorer, 10 tusind 405 km lange. Undersøgelser pågår på 1 035 km, og der planlægges 706 km.

8 524 km af de 7 km øst-vest-akser, som er af stor betydning i godstransport og passagertransport mellem Europa, Asien og Mellemøsten, er afsluttet og åbnet for trafik, og arbejdet fortsætter på 651 km. Forberedelserne til bud på de resterende 319 km er i gang.

For ikke at kompromittere kvaliteten er vores generaldirektoratets laboratorier, der udfører deres aktiviteter i overensstemmelse med principperne og den maksimale forretningsdisciplin, udviklet til at udvikle nye produkter og systemer, der leverer tjenesteydelser på internationalt plan, hvor alle materialer, der anvendes til vejarbejde, vedligeholdelse og drift, testes. I denne sammenhæng er vores laboratorier; Udover det indenlandske marked er det centrum, hvor tekniske problemer med tyrkiske virksomheder i udlandet løses, og der indberettes rapporter med international validitet.

Med TÜBİTAK-understøttede projekter er designmetoderne til vejoverbygninger blevet udviklet, anvendelsen af ​​lydløst, sikkert og holdbart slidlag, der kræver avanceret teknologi, er startet, brugen af ​​skrabet asfaltmaterialer og brugen af ​​bituminøse bindemidler afhængigt af klimaet og trafikken er sikret. ”

URALOĞLU, der også annoncerede målene for 2019, vil gennemføre det samlede antal 400 km delt vej og 522 km enkelt platform vej med i alt 250 km motorvej med Build-Operate-Transfer modellen, 932 km ny Bituminous Hot Mix brolagt vejbygning og 1 250 km fornyelse, 8 Han sagde, at 800 km overfladebelægningskonstruktion og -reparation vil blive udført, 23 broer med en samlet længde på 92 km og 24,7 tunneler med i alt 9 km vil blive taget i brug.

URALOĞLU øgede det samlede delte vejnet til 2023 km med introduktionen af ​​3 278 km motorvej inden for rammerne af Build-Operate-Transfer med en 1 km delt vej indtil 944; Han tilføjede, at de sigter mod at åbne i alt 31 broer og viadukter med en samlet længde på 864 km og 787 tunneler med en 9.071 km-længde.

motorveje region møde
motorveje region møde

Efter åbningsceremonien besøgte delegationen bestående af General Manager Abdulkadir URALOĞLU, departementschefer og regionale ledere Anıtkabir. URALOĞLU, der underskrev Anıtkabir Notebook, skrev:

Aziz Atatürk,

Vi arbejdede for at udstyre alle dele af landet med veje, broer og tunneler og for at give sikker og behagelig transport til vores borgere med forståelsen af ​​“Store nationer gør store job”. I dag mødtes vi i anledning af det 69. Highways Regional Managers Meeting, med troen og beslutsomheden på at gennemføre vellykkede værker til udviklingen af ​​vores land uden at ofre vores principper. Opkald.

Gud hvile din sjæl!

Efter besøget i Anıtkabir flyttede hovedveje-delegationen til Istanbul, hvor en uges møder vil blive afholdt.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer