TCDD generalsekretær Tyrkiet blev offentliggjort 2019 År Betalt Student Modtagelse

TCDD års almen løn kalkun har udgivet den studerende forsker
TCDD års almen løn kalkun har udgivet den studerende forsker

2019 år i Republikken Tyrkiet i Tyrkiet for et gebyr Jernbaner (TCDD TÜVASAŞ TULOMSAS TÜDEMSAŞ) meddelte, at indkøb foretaget til at blive placeret ...


Inden for rammerne af TCDD rekrutterer TÜVASAŞ praktikanter til at være ansat i TÜDEMSAŞ og TÜLOMSAŞ. Programmet afholdes blandt gymnasier, associerede og bachelorstuderende. Så hvordan kan praktikstuderende anvende?

Praktikafgift skal betales, hvis praktikopholdet eller praktikopholdet fortsætter. I denne sammenhæng er obligatorisk betaling påkrævet uanset hvilken skole der går på praktikopholdet på grund af afskaffelsen af ​​de tidligere perioder i praksis.

Praktikant eleverne, hvordan at gøre placeringen processen. Ansøgninger accepteres via e-forvaltning portalen. træningsfiler, de går til dem, der har accepteret forretningen uge 1 2 dage skal underskrives af arbejdsgiveren eller forretningsfører. Den studerendes forsikring udløbet varighed praktik snit og ophør af arbejdsgiveren afvist.

Student indtag via e-styreform i erhvervsuddannelse og Sommer i søgefeltet placeret ved at søge på ansøgningen, mens i high school, og college ansøgning indtil 03.05.2019 som önlis er velkomne.

Resultatet er erklæret som 17.05.2019. Desuden vil oplysninger blive leveret via e-mail efter installationens afslutning. (Offentlig rekruttering)Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar