Guvernør Akbıyık Besøgte Merga Butan Ski Centre

guvernør akbik merga besøger butan skisportssted
guvernør akbik merga besøger butan skisportssted

İdris Akbıyık, guvernør i Hakkâri, undersøgte de igangværende og nye investeringer i Merga Butan Ski Center med en højde på 2.500.

Guvernør Akbiyik, officiel anklagemyndighed Mustafa Balik, vicechef guvernør Mustafa Duruk, vicepræsident Gendarmerie-kommandant oberst Yavuz Ozturk og provinspolitidirektør Suleyman Suvat Dilberoğlu besøgte Hakkari centrum, cirka 12 kilometer fra Merga Butan Ski Center.

Vice-guvernør Mustafa Duruk og provinsdirektør for ungdom og sport Reşit Güldal mødtes af guvernøren Akbiyik, hvor opførelsen af ​​fire-stolelifter og nye investeringer, der skal foretages om de oplysninger, der blev modtaget ved undersøgelsen.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar