Ordu Intercity Bus Terminal vil bygge sin egen elektricitet

hæren intercity bus terminal vil producere sin egen elektricitet
hæren intercity bus terminal vil producere sin egen elektricitet

I den nye busterminal, der producerer sin egen elektricitet i Ordu, hvor der oprettes solpaneler, formand for Komtel Electronics and Technical Services Company, Kadir Colak, er systemet centrum for opmærksomheden hos andre lokale myndigheder i Sortehavet, sagde han.


Komtel Electronics og Technical Services Services, formand for bestyrelsen Kadir Çolak sagde, at applikationen er den første i regionen på grundlag af lokale myndigheder, sagde, dışında Der er nogle specielle applikationer uden for dette system i særlige strukturer. Men deres størrelse er ikke i denne skala. Derfor er denne ansøgning vigtig ikke kun for hæren, men også for Sortehavsområdet. Derfor tiltrækker det opmærksomhed. Mange lokale myndigheder i regionen kommer til området for at undersøge. Han følger projektet nøje. Det ser ud til, at mange lokale myndigheder i regionen vil implementere passende bygninger på deres tag eller lignende steder. Her, med solcellepaneler installeret på taget, har 325 kilowattimer magten til at generere elektricitet. Denne elektricitet vil imødekomme elektricitetsbehovet i strukturen her. Kommunen kan dog bruge det her, hvis den ønsker det, og kan sælge det uden at bruge det overhovedet. Jeg ved, at dette ikke er besluttet endnu. Her har 4 1200 solcellepanel i et tusind kvadratmeter stort område. Disse paneler er fremstillet i Tyrkiet, og cellerne inden i kommer fra udlandet. ”

Solen i den sorte sø bedre end tyskland

Çolak, formand for bestyrelsen for Komtel Electronics and Technical Services Company, der siger, at den nyeste teknologi bruges i tag-applikationen, sagde, sol Der er solpaneler i systemet. De producerer ds energi ved output. Denne producerede energi afhænger af solens effektivitet. At ramme panelerne i rette vinkler eller vandrette vinkler påvirker effektiviteten. I Sortehavet kaldes solen meget dårlig, men det er den ikke. Selvom solen i Tyskland ikke er meget bedre end Sortehavet, er der mange solapplikationer. Herfra ser de deres alvorlige behov. Derfor bør Sortehavet ikke undervurderes. Solen er bedre i Sortehavet end i Tyskland. 300 dage i Sortehavet har solskin. Derfor vil antallet af sådanne investeringer stige i fremtiden. Hvis staten baner vejen for dette, vil der være flere investeringer. Efter min mening bør staten også bane vejen for sådanne investeringer. ”

SYSTEM 5 VIL FORTSÆTTE HJEMMELSE I ÅR

Colak sagde, at systemet har en levetid på 25 år, ”Systemet betaler for sig selv i gennemsnit 5 pr. År. Efter det kommer. Jeg ved, at selv i en kommune med en befolkning på 50 tusind koster de gennemsnitlige 400-500 tusind pund elektricitet. Dette er et tal, der betales hver måned. Når kommuner etablerer et sådant system, kan de overføre det til andre kilder såsom investeringer i stedet for at betale det. I øjeblikket er den mindste HES 1 megawatt. Det er ikke tilladt at blive installeret under det. Oprindeligt blev etableringen af ​​500 kilowatt-timers HEPP'er tilladt. Men så blev det forladt. Med andre ord producerer en tredjedel af en HEPP elektricitet. Selvfølgelig er det en tredjedel af en lille HEPP ..

INGEN MILJØSKADELSE AF SYSTEMET

Çolak sagde, at systemet ikke skader miljøet på nogen måde og afsluttede hans ord som følger: ”Jeg ønsker, at systemet skal være til gavn for Ordu. Jeg håber, at både private iværksættere og lokale myndigheder vil investere mere på dette område ved at være mere opmærksomme på dette spørgsmål. Dette er vigtigt for Tyrkiets fremtid. Vindkraftværker er også vigtige. Det er nyttigt at placere dette på egnede steder. Fordi en propell kaldet RES kan generere elektricitet lige så meget som en HES. Så 1 megawatt el kan fås. Selv i havene i udlandet etableres RES. Disse er alle naturlige energikilder. Elektricitet er ikke muligt uden vand i HEPP. Men selv i mangel af sollys giver dagslys en vis mængde elektricitet. Gonul vil øge antallet af dem. ”

NY BUSSTATION VIL ÅBEN I JULI

Den nye busstation er under opførelse og planlægges åbnet i juli. Installationen af ​​de igangværende solpaneler afsluttes inden for en måned. Systemet vil være i stand til at generere elektricitet uden at vente på, at den nye busstation åbnes. (Yasin Çanakçı- Orduolay)


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer