IBB Assembly godkender IETTs 2018 års aktivitetsrapporter

ibb-rådet bekræfter den årlige rapportering
ibb-rådet bekræfter den årlige rapportering

IETTs årlige 2018-rapporter, som blev drøftet på IMM-forsamlingen, blev godkendt af "de fleste af rådsmedlemmernes godkendelsesmøder.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Forsamling IETT 2018 Årsrapport blev drøftet og løst. İBB Formand Ekrem İmamoğlu, der forvalter forsamlingen, er sædet for forsamlingen 1. Efterlader næstformand Göksel Gumusdag gået til parlamentet.

IETS 2018 ÅR BUDGET ER BLEVET REALISERET I 1 BILLION 800 MILLION TL

İETT General Manager Ahmet Bağış, der præsenterede İETTs 2018 årlige aktivitetsrapport til IMM Assembly, sagde, at İETT, der har betjent Istanbul for 148 i årevis, gør offentlig transport attraktiv og letter byens liv.

At angive, at İETT leverer 5 tusind 291 timers service til Istanbul med 2 tusind 477 medarbejdere, 13 tusind 450 busser og 365 tusind 7 stopper og 24 dag, 2018 tusind 772 millioner passagerer, De samlede 4 millioner miles er blevet dækket.

I metrobus, 593 millioner passagerer med vores 284 køretøj 7 millioner 2 millioner 300 selv med tusindvis af gange, at de er kommet for at udtrykke donationen, İETT 78 Årsudgifter Budget 2018 milliarder 1 millioner 799 tusind 818 milliarder 737 millioner 84.1 tusind 1 tusind og 719 procent af det nævnte.

Bagis tilføjede, at Corporate Reputation Survey Score, som er beregnet til at måle IETTs omdømme og om at identificere områder, der er åbne for forbedring, er 1.9 med en stigning på 81.4-point i forhold til året før, og kundetilfredshedsundersøgelsesresultatet øges med 5.5-point.

Forklarer hans synspunkter på vegne af IETT-budgettet på vegne af AK-partysamlingens medlem Ahmet Hamdi Gurbuz, IETT'nin kvalitet og komfortabel service, sagde, at ventetiden i metrobüste forkortede øget tilfredshed, sagde han.

Ahmet Hamdi Gürbüz, præsident Ekrem İmamoğlu'nun studerende gebyrer i offentlig transport 85 pounds reduceres til 50 pounds vil være en tilhænger af løftet, tilføjede han.

Mesut Kösedağı, rådsmedlemmet, der talte på vegne af kraftgruppen, udtalte, at problemerne med offentlig transport og løsningsforslagene er sikre, og som kraftvarmeværker vil vi arbejde med al vores styrke til at løse problemerne med offentlig transport i Istanbul. Du vil følge os med live-udsendelser som du er nu, og du vil sende os dine forslag og anmodninger omgående. "

2018 års aktivitetsrapport fra Generaldirektoratet for IETT, som blev indgivet til afstemning efter talerne, blev godkendt af 283-accept, 3 afstemningsstemme.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar