Intertraffik Istanbul Fair begyndte med bidrag fra IMM

intertraffic istanbul fair organiseret med bidrag fra ibb
intertraffic istanbul fair organiseret med bidrag fra ibb

Eurasiens førende trafikteknologimesse "Intertraffic Istanbul en, der er organiseret med bidrag fra Istanbul Metropolitan Municipality, er startet. İBB Generalsekretær Dr. Hayri Baraçlı sagde, dik Vi har udviklet en forståelse af byens ledelse, hvor Istanbulites sparer tid og omkostninger. Mens vi løser trafikproblemet i Istanbul, tager vi også øje med at producere miljøfølsomme projekter. "


10-12, organiseret af UBM Tyrkiet og RAI Amsterdam med bidrag fra Istanbul Metropolitan Municipality, blev afholdt i Istanbul Expo Center i april. "Intertraffic Istanbul - International Infrastructure, Traffic Management, Road Safety og Parking Systems Fair" startede.

Generalsekretæren i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) blev inviteret til åbningsceremonien på messen, der samler transport- og infrastrukturbranchens fagfolk og offentlige institutioner. Hayri Baraçlı, Ministeriet for Transport og Infrastruktur Institut for Strategiudvikling Intern Kontrolafdeling Erol Yanar, General Manager of Highways Abdulkadir Uraloğlu og sektorrepræsentanter deltog.

Talere ved ceremonien, IMM generalsekretær Hayri Baraçlı, urbanisering bragt parallelt med stigningen i trafikens tæthed, sagde trafikproblemet kan reduceres med smarte urbanisme applikationer, sagde han.

At sige at de bruger teknologiorienterede smart urbanismapplikationer til løsning af adgangs- og trafikproblemet i Istanbul, sagde Baraçlı: "I Istanbul, især jernbanesystemet; Vi foretager meget vigtige investeringer i motorvej, tunnel og hav. Vi arbejder konstant på, hvad vi kan gøre. Med ISBAK underskriver vi mange indenlandske og nationale applikationer i smarte byapplikationer. "

Som bemærker, at Baraçlı 28 millioner daglige trafik mobilitet i Istanbul, Istanbul Metropolitan Kommune bragt som offentlig transport og parkering kapacitet i formidlingen, at de underskrev pioner-projekt i Tyrkiet.

Hayri Baraçlı udtalte, at de havde mulighed for at præsentere IMM's teknologiske produkter og se de smarte byapplikationer i verden tæt på Intertraffic Istanbul Fair organiseret med IMM's bidrag;

"Tyrkiets trafik på en effektiv og effektiv forståelse af 2023, 2053 og 2071 vil bidrage til visionen vi tror vi scorede mange flere projekter. Som IMM handler vi med en serviceforståelse, der vil opfylde selv de unødvendige behov hos borgerne. Vi har udviklet en byforvaltningstilgang, hvor borgerne i Istanbul sparer tid og omkostninger gennem mobile applikationer udviklet gennem borgerorienterede aktiviteter. Mens vi løser trafikproblemet i Istanbul, tager vi også øje med at producere miljøfølsomme projekter. "

ANERKENDELSESPLATE TIL TEKNOLOGISKE METERS

Efter talerne ved ceremonien blev prisuddelingen præsenteret inden for rammerne af Intertraffic Istanbul Fair, og priserne blev præsenteret for de tildelte projekter. Ved ceremonien blev en takke af taknemmelighed forelagt Istanbul Metropolitan Municipality for de autonome metroinvesteringer lavet med den nyeste teknologi. Plaque, Ministeriet for Transport og Infrastruktur Institut for Strategisk Udvikling Intern Kontrol Afdelingsleder Erol Yanar på vegne af IMM Generalsekretær Dr .. Hayri Baraçlı tog det.

Hayri Baraçlı og andre protokolmedlemmer skar derefter åbningsbåndet og turnerede derefter tribunerne. Stande af ISBAK AS, en af ​​Istanbul Metropolitan Kommune og IETT og IMM affiliates tiltrak stor interesse.

På Intertraffic Istanbul Fair; Intertraffic præsenterer sine produkter og tjenester inden for infrastruktur, trafikstyring, smart transport, trafiksikkerhed og parkering.

I møderne på messen; Akut Intelligent Transport inden for Smart Cities "," Intelligent Transport Systems Solution Partners "," Trafik Sikkerhed og Management "," Intelligent Transport System Applications "," Metropolitan Projekter ", Intelligent Transport som en Service", Dönüşüm Bæredygtige Transformation Applications i offentlig transport " , "Gratis tribune-lærere diskuterer transportpolitikker og uddannelse" og Y-fodgængercykluspraksis for bæredygtige og levedygtige byer.

12 Intertraffic Istanbul, der løber indtil april, forventes at være vært for over 1.000 internationale besøgende fra 81 lande i år. Jordan, Qatar, Rusland, Kirgisistan, Kroatien, Thailand og Albanien deltog i messen med højtstående delegation; Et betydeligt antal besøgende forventes fra lande som Iran, Saudi Arabien, Qatar, Afrika, Rusland, Turkmenistan, Aserbajdsjan og Kasakhstan.

Dette diasshow kræver JavaScript.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar