İzmir Retro Festival åbnede sine døre for offentligheden i Alsancak Station for anden gang

izmir retro festival for anden gang alsancak garinda porte ring acti
izmir retro festival for anden gang alsancak garinda porte ring acti

Alsancak Station i Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD), arrangeret af Izmir Metropolitan Kommune organiseret anden gang i år med støtte og 23 Retro Festival åbnede sine døre for offentligheden, som vil ende i april.

Åbning af İzmir Retro Festival TCDD 3. Historien om regionen blev afholdt i Alsancak togstation. TCDD 3, der bringer sammen dem, der elsker nostalgi. Regionalchef Selim Koçbay, TCDD Taşımacılık A.Ş. Izmir Regional Vicedirektør Habil Emir, stedfortrædende regionalchef Mehmet Soner Baş, regional juridisk rådgiver Faik Güler, Service Managers og medarbejdere deltog.

23 Retro Festival, der afholdes anden gang i år på Alsancak Station, tiltrækker stor interesse fra kunst og antikke entusiaster. Festivalen tager os tilbage til fortiden med nostalgisk dekoration, antikviteter, vintage tøj, gamle legetøj, dansforestillinger, konkurrencer, koncerter, mad og drikkevarer, boutique chokolade og konfektureværker og underholder med forskellige aktiviteter. 72 udstillere konkurrerer med hinanden i antikke, vintage og retro produkter i stand til design og elegance.

Den Retro Festival omfatter også den 16 klassiske bil bragt fra Izmir Classic Automobile Association samling. For første gang blev den tidligere Sıhhiye Wagon og Yaver Wagon, hvor Kazım Karabekir rejste, udstillet på Çamlık Train Station i Selçuk med bidrag fra TCDD.

Izmir endelige træk ved Retro Festival er Tyrkiets første og eneste koncept retro festival. İzmir Retro Festival, som var vært for 26.000 besøgende i sin første begivenhed, mødte os med noltalji elskere hvert år i april og oktober; konkurrencer og aktiviteter, der tager os tilbage til vores barndom. Det faktum, at arrangementsstedet ligger på det mest ideelle sted, giver en stor fordel med hensyn til at øge brandbevidstheden hos små virksomheder og kunstværksteder, der fortsætter produktionen i distrikter og byer, markedsføring og salg af nye produkter, direkte kommunikation med forbrugere, reklameaktiviteter og adgang til en bred kundeportefølje. Men festivalen; Istanbul, Ankara, Eskisehir Province kendt som store transporteret til Tyrkiet og en uundværlig vej til at blive et tilholdssted for retro station og festival elskere.

Izmir Retro Festival fortsætter indtil 23.04.2019 History.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar