Signatur i Sudan Railway Line til Tyrkiet

kalkun signatur til VANDRIKSE
kalkun signatur til VANDRIKSE

Tyrkiet på jernbanenettet i aktiviteterne viser raysimaş General Manager for Baran Moustache, vil gøre det muligt i studsene i Sudan Salloum-Suwakin-sheikibrah jeg stryge den måde linje forundersøgelser, sagde, at de har modtaget design og konstruktion konsulentvirksomhed, sagde han sagde arbejde ville begynde efter underskrivelsen af ​​kontrakten.

RAYSİMAŞ SKÆR T-RAY-ENHED TIL EURASIA RAIL FAIR

Tyrkiets første stråle måleapparat i stand til både manuel og automatisk måling (T-RAY) Moustache om, at de tjenesteydelser, der producerer, "Dette køretøj design og software blev lavet udelukkende af tyrkiske ingeniører. Takket være den producerede jernbane måleapparat er behovet for et jernbanemåleværktøj, der indtil videre er blevet importeret, ikke længere færdigt. De højere udstyrede versioner af dette køretøj er også på vej. Internationale marked, end der er i alt 3 31 ordre fra land til stort bifald enhed evalueres i denne rækkefølge. "Han sagde.

Moustache, hvilken skinne måling enhed, der skal afholdes i Izmir på April 10-12 2019 ville blive udstillet på Eurasia Rail og køretøjet vil blive vist i digitale medier på messen, siger han.

Moustache, Tyrkiet og naboregionen af ​​jernbanen TCDD til at opfylde de tekniske behov i generaldirektoratet, TÜRKSAT og fortalte os, at Ankara Metropolitan Kommune datterselskab, der indføres raysimaş den xnumx'n senere etableret i Ankara i februar.

Skinnesystemer i teknik førende virksomhed i Tyrkiet, har til formål at være blandt de førende virksomheder i verden, og et hundrede procent vej til RAYSİMAŞ som et selskab, der administrerer den offentlige kapital, P & D for jernbanesystemet, der giver ingeniørvirksomhed; udvikling af infrastruktur og overbygningsprojekter er en innovativ virksomhed involveret i certificeringsstudier.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar