Underskrift i Sudans jernbanelinje til Tyrkiet

kalkun signatur til VANDRIKSE
kalkun signatur til VANDRIKSE

Tyrkiet på jernbanenettet i aktiviteterne viser raysimaş General Manager for Baran Moustache, vil gøre det muligt i studsene i Sudan Salloum-Suwakin-sheikibrah jeg stryge den måde linje forundersøgelser, sagde, at de har modtaget design og konstruktion konsulentvirksomhed, sagde han sagde arbejde ville begynde efter underskrivelsen af ​​kontrakten.RAYSİMAŞ SKÆR T-RAY-ENHED TIL EURASIA RAIL FAIR

Tyrkiets første stråle-måleapparat, der er i stand til både manuel og automatisk måling (T-RAY) bart, hvori de siger, at de leverer tjenester, der producerer, "Dette køretøjsdesign og software blev udelukkende lavet af tyrkiske ingeniører. Takket være den producerede skinnemåleindretning vil behovet for et jernbanemåleinstrument, der er opfyldt indtil videre, ende. Højere udstyrede versioner af dette køretøj er også på vej. Der er i alt 3 ordrer fra 31 lande til enheden, der tiltrækker stor opmærksomhed fra det internationale marked, disse ordrer evalueres. ” sagde.

Bıyık oplyste, at den nævnte skinnemåleenhed udstilles i Eurasia Rail 10, som afholdes i Izmir den 12.-2019. April, og at køretøjet også vises digitalt på messen.

Moustache, Tyrkiet og den nærliggende region af jernbanen TCDD for at imødekomme generaldirektoratets Turksats ingeniørbehov og fortalte os, at Ankara Metropolitan Municipality blev oprettet med deltagelse af raysimaş 2017'n i februar i Ankara, begyndte operationer.

Skinnesystemer i teknik førende virksomhed i Tyrkiet, har til formål at være blandt de førende virksomheder i verden, og et hundrede procent vej til RAYSİMAŞ som et selskab, der administrerer den offentlige kapital, P & D for jernbanesystemet, der giver ingeniørvirksomhed; udvikling af infrastruktur og overbygningsprojekter er en innovativ virksomhed involveret i certificeringsstudier.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar