Shell & Turcas Awarded 'Think Green, Move Green' Projekt

shell turcasin grøn lys grøn flytte kød projekt
shell turcasin grøn lys grøn flytte kød projekt

Shell & Turcas er organiseret af Sustainable Production and Consumption Association (SÜT-D) med støtte fra Ministeriet for Miljø og Urbanisering. Årets tema er 6, som er 'kulstofhandel og vores lands kamp mod klimaforandringer'. Han modtog prisen "Low Carbon Hero" på Istanbul Carbon Summit med sit projekt Think Green, Act Green.

På topmødet i Istanbul, der blev organiseret af Sustainable Production and Consumption Association (SÜT-D) i år, blev de La Low Carbon Hero uddelt til organisationer med fokus på energieffektivitet og støtte kampen mod klimaændringer. Ved ceremonien på den grønne campus i Istanbul Technical University blev Shell & Turcas tildelt "Low Carbon Hero" -prisen med sit Think Green, Move Green-projekt, som er LED-konvertering af konventionel belysning i tankstationer. Semih Genç, Retail Sales Investments Director modtog prisen på vegne af Shell & Turcas fra Sebahattin Dökmeci, vicegeneraldirektør for miljøledelse, ministeriet for miljø og urbanisering.

I sin tale ved prisuddelingen, Istanbul Technical University Fakultet Medlem og formand for SÜT-D Prof.Dr. Dr. Filiz Karaosmanoğlu understregede, at undersøgelserne på dette område skulle støttes. professor Dr. Karaosmanoğlu udtalte, at SÜT-D præsenterede en Lav Carbon Hero Award for at fremme drivhusgasemissioner og tilskynde organisationer, der succesfuldt styrede kulstof, og modtog rekordansøgninger i år. professor Dr. Karaosmanoğlu understregede, at det faktum, at ansøgningerne er så intense, er en indikator for, at den grønne økonomi får større betydning i vores land. De projekter, der gælder for konkurrencen, vurderes i henhold til SÜT-D's mål om at skabe en bæredygtig levende kultur og skabe en udbredt kendskab til kold ledelse.

Shell & Turcas Retail Sales Investments Direktør Semih Genç udtalte i sin erklæring om prisen: kapsamında Inden for rammerne af vores projekt, for at reducere elforbruget i vores eget stationsnetværk, erstattede vi den eksisterende traditionelle belysning i baldakin og kæmpe emblem med LED belysning, der understøtter lavt strømforbrug. Som Shell & Turcas har vi indset Canopy Lighting (LUCI) projektet med LED i vores stationsnetværk. Inden for projektet blev 160-belysning på vores 2650-station udskiftet med LED-lys, der giver en klar lyskilde, og fluorescerende lys i 339-gigantiske emblemer blev fornyet med LED-belysning. Som følge af de ændringer, der blev foretaget under baldakin og kæmpe emblemer inden for projektets rammer, blev de samlede kulstofemissioner reduceret med 1,200 tons, og 2.601,5 MWh-energi blev gemt. Med overgangen til LED brug med 100.000 times levetid i belysning er andelen af ​​kunder, der besøger vores stationer om natten, steget med 8. "

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar