Generaldirektør for TCDD Transport Arıkan valgt til Mellemkorridor Bestyrelsen

tcdd transportcenter general manager
tcdd transportcenter general manager

Generalforsamlingen og arbejdsgruppemøderne i Den Internationale Union af Trans-Caspian International Transport Routes (TITR), kaldet Middle Corridor, blev afholdt i Kiev, hovedstaden i Ukraine.

(Den Internationale Union for Trans-Caspian International Transport Route (TITR) bestyrelse er blevet ændret "

Generaldirektør Erol Arıkan blev valgt som medlem af bestyrelsen for fagforeningen, hvor TCDD Generaldirektoratet for Transport var permanent medlem.

Transkaspiske International Transport Route (TITAN) International Association generalforsamling, bestyrelsen forordning TITAN Foreningen af ​​hans beslutning også godkendelse af den generelle samlingen finder Kasakhstan Company til hjelm-TRANSSERVICE Inc. Unionens fælles medlemskab blev accepteret.

Benzinolie vil blive transporteret i den centrale korridor "

Kasakhstan Jernbaner General Manager Sauat Mynbayev formandskabet afholdt på generalforsamlingen, blev korn for året 2019, olieplanter og bælgfrugter, svovl, kul og flydende gas (LPG) diskuteret i de godkendte konkurrencedygtige takster til transport af kommercielle og forretningsmæssige problemstillinger.

"3 på ruten er steget mere end gulvet"

Generalforsamlingens medlemmer, TITAN rute i det første år 2019 3 måneder af sidste år sammenlignet med samme periode i transit transport gjort 2,9 gange, den strategiske betydning af kinesisk-europæisk linje i 2,5-dobling, sagde han. Også, det nævnte containerforsendelser blev registreret rute gennem øget mere end 3 etage.

Er første gang flyvning af Turkestan "

Også, 16 som en del af en almindelig skibscontainer April 2019, i transit fra Kina varer fra Kasakhstan Lianyungang havn med korn (elektronik, tekstiler og andre forbrugsvarer) bærer lastet containere "Turkestan" fra kasakhiske feeder skibe fra Aktau havn blev henvist til den første ekspedition til Baku-porten. Det blev besluttet at gøre de nævnte flyvninger ugentligt.

TITR Union medlemmer, TITR (Middle Corridor) over 2019 i første kvartal af året flyttet til at undersøge mængden af ​​last. Unionen er blevet enige om spørgsmål vedrørende tilrettelæggelse af containertransport i jernbanevandslinjen ved hjælp af feederskibe mellem havne Aktau - Baku (Alat) i Kaspiske Hav. Hertil kommer, at der i dannelsen af ​​containertog på TITR-ruten, samarbejdet mellem parterne i tilrettelæggelsen af ​​godstransport og så videre. spørgsmål blev drøftet og diskuteret.

tcdd transportcenter general manager
tcdd transportcenter general manager

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar