Koncert på Alsancak Station fra Tuluyhan Uğurlu

tuluyhan ugurludan fra alsancak garinda koncert
tuluyhan ugurludan fra alsancak garinda koncert

8 hostet af Izmir. International Rail, Light Rail Systems Infrastruktur og Logistik Fair, Viceminister for Transport og Infrastruktur Mr. Selim DURSUN, General Manager for TCDD Ali İhsan UYGUN, Generaldirektør og Direktør for Ministeriet for Transport Infrastruktur åbnet med en ceremoni.

Inden for rammerne af International Railway, Light Rail Systems Infrastruktur og Logistik Fair-Eurasia Rail blev gallamiddagen i Alsancak Garda fremhævet med klaverbetegnelsen "Fra det svarte tog til det hurtige tog", som blev udført af den berømte komponist og pianist Tuluyhan UĞURLU. Tuluyhan Uğurlu, der blev applauderet i lang tid på gallamiddagen, fik en plakat og den historiske fettered ur af TCDD General Manager Ali İhsan UYGUN.

TCDD General Manager Ali İhsan UYGUN besøgte Atatürk Wagon og Sıhhiye Wagon efter gallamiddagen. Dr. Mustafa ILICALI og prof. Dr. Tuner TOPRAK besøgte Alsancak Museum Direktorat. TCDD 3 ledsager ham under besøget. Regional direktør Selim KOÇBAY gav Mr. UYGUN en plakat og et historisk ur for at fejre dagen.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar