Memorandum of Understanding underskrevet mellem Tyrkiet og Iran inden for transportområdet

Transport mellem feltet iran kalkun blev underskrevet aftalememorandummet
Transport mellem feltet iran kalkun blev underskrevet aftalememorandummet

Fortsættelse af sine officielle kontakter i Teheran, Irans hovedstad, sagde minister for transport og infrastruktur Cahit Turhan: ”Den ensidige embargo fra USA mod Iran vil ikke påvirke os for meget, forudsat at rettighederne for befolkningen i de to lande som følge af international lov er ikke kompromitteret. Vi har også demonstreret vores fælles vilje og vilje til at sikre udviklingen ikke kun mellem de to lande, men også i handelen mellem de to lande med tredjelande. ” sagde.

Afholdt i Teheran "Iran-Tyrkiet 8. Transport Joint Commission Commission Meeting", der deltager i Turhan, efter mødet med den iranske transport- og byudviklingsminister Mohammad islamisk transport og underskrev et aftalememorandum med henblik på en række samarbejde inden for transport mellem de to lande.

Efter underskrifterne deltog de to ministre i en fælles pressekonference.

Turhan, forholdet mellem Tyrkiet og Iran sagde, at de udførte den mest omfattende måde, hvorpå hash på det 8. møde drøftede bilaterale forbindelser og regionale mekanismer, der blev oprettet inden for rammerne af den yderligere forbedret med hver dag der gik.

Transport- og infrastrukturminister Turhan sagde: "Vi har en fælles vilje til at uddybe dialogen og det multidimensionelle samarbejde mellem vores lande i tråd med vores folks interesser." sagde.

Vores samarbejde inden for transport er vigtigt

Udviklingen af ​​samarbejdet inden for transport mellem Tyrkiet og Iran 30 milliarder dollars handelsvolumenrekord ville også tjene til at målrette Turhan, "et af handelsniveauet for vores udviklingssamarbejde inden for transportområdet, og vi er nødt til at gøre en indsats for at løse de eksisterende problemer er vigtig. Bæredygtighed er meget vigtigt i jernbanegods- og persontrafik mellem vores lande. Vores arbejde inden for transport fortsætter uden at bremse ned på alle områder. " han snakkede.

Understreger, at der bør tages mere alvorlige skridt for fælles ydelsesbaserede aktiviteter, som vil dække alle transportformer, fortsatte Turhan:

”Hvert skridt, der tages i denne vanskelige periode, som vores region, som er det mest værdifulde land i verden, passerer igennem, vil være effektiv ikke kun for vores lande, men også regionalt. Vi er nødt til at fuldføre alt vores arbejde i lyset af denne sandhed. Iran og Tyrkiet er to venlige lande med gamle civilisationer i denne region. I lyset af international lov har de to stater den dag i dag en bestemt vilje til at beskytte befolkningen i de to lande. "

Turhan påpegede, at præsidenterne for de to lande er i Teheran for at realisere alle former for investeringer inden for transport på grundlag af gensidig tillid, fælles grund og naboskabslovgivning i overensstemmelse med instruktionerne fra præsidenterne for de to lande om udvikling af handel og opnåelse af målet på 30 milliarder dollars og sagde, at de opnåede aftaler vil tjene dette mål.

Turhan sagde følgende angående den amerikanske sanktionsafgørelse over Iran:

”Den ensidige embargo fra USA vil ikke påvirke os meget, forudsat at den ikke skader rettighederne for befolkningen i de to lande som følge af folkeretten. Derudover har vi demonstreret vores fælles vilje og vilje til at forbedre ikke kun mellem de to lande, men også i handelen mellem de to lande med tredjelande. "

Handelsvolumenmål på 30 milliarder dollars mellem Iran og Tyrkiet kan realiseres

Den iranske transport- og byudviklingsminister Mohammad Islami, de to landes transport og i deres møde de ministre, der er ansvarlige for overførsel af transport, giver de en vigtig konsensus om disse spørgsmål "$ 30 milliarder handelsmål mellem Iran og Tyrkiet, forudsat at denne koordinering og et mål kan realiseres med arbejdet." sagde.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar