5 New Touristic Express kommer mere som East Express

Ny turist udtrykker som øst udtrykker kommer mere
Ny turist udtrykker som øst udtrykker kommer mere

Efter den østlige ekspres kommer 5 med et nyt turistudtryk. Taurus, Egeerhavet, Pamukkale, Van Lake og Southern Kurtalan Express vogne vil blive forberedt og vil fungere som "turist udtrykke".


Sabah NewspaperIfølge rapporten fra Burak Erdem Çelik tryk regeringen på knappen for at nå turismeindtægter på 50 millioner turister og 35 milliarder dollars i turisme. Effekten af ​​Dogu Express i turismen åbnede døren til nye projekter. Toros, Ægæiske Hav, Pamukkale, Van Lake og South Kurtalan Express biler vil blive forberedt som turistudtryk ved at forberede sveller. På denne måde kommer turister til Tyrkiet til Rumi, den gamle by Efesus; Mange destinationer fra Van Lake til Pamukkale vil blive forfremmet.

At give de besøgende, der er planlagt at bo i regionens byer som en del af turen, at bo i en separat by hver dag vil også bidrage til regionens økonomi. Med Touristic Eastern Express, der vil blive taget i brug den 29. maj, med introduktionen af ​​det kulturelle rigdom i det østlige Anatolien til turister, med introduktionen af ​​5 nye turistmæssige udtryk, samles turistvejene i Det Ægæiske Hav, Middelhavet, Central Anatolien og Sydøst sammen med rejsende.

Med indførelsen af ​​turistmæssige udtryk og integration af busture til udtrykkene, Pamukkale Travertines, Konya Mevlana Museum og Çatalhöyük, Van Lake og Akdamar Kirke, Sanlıurfa Göbeklitepe og Balıklı Lake, Mardin Houses og Dara Ancient City, Diyarbakır Ulu-moskeen og Jomfru Maria Kirke vil blive inkluderet.

Efter introduktionen af ​​de turistmæssige udtryk vil Gaziantep, Hatay, Adana, Sanlıurfa og Elazınd køkken blive introduceret til fremme af gastronomiske ture. (Sabah)


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer