THY s Tyskland-Tyrkiet Will Be Rabat på Fly MI?

Det vil være til salg i tyskland kalkun flybillet Thyne
Det vil være til salg i tyskland kalkun flybillet Thyne

Mehmet Cahit Turhan, minister for transport og infrastruktur, der deltog i det internationale transportforum (ITF) i Leipzig, Tyskland, besvarede spørgsmål om dagsordenen.


Turhan, Turkish Airlines Tyskland-Tyrkiet Turhan mindet om, at borgernes krav til gensidig reduktioner i billetpriser, er en offentlig virksomhed THY ring og regler, sagde han. Jeg er ikke formand for THY. Jeg hører, at vores borgere klager over deres billetpriser. Jeg viderebringe til ledelsen. "Sagde Turhan, fortalte os, at alle flyselskaber selskaber som stigningen i oliepriserne er blevet Tyrkiets mest værdifulde brand, THY også påvirket.

Turhan, mek Vil ikke reducere servicekvaliteten. Han skal være i stand til at opretholde sit liv, så han kan konkurrere og opretholde denne service. Nu er det en billig pris, selskabets tjenester vil mislykkes, når det gør ondt i morgen. Ikke-service er den dyreste service. I dette tilfælde kan vi støde på udenlandske virksomheder. Ifølge ham er rentabiliteten ikke for høj til internationale flyvninger. DIG tjener fra fragt eller langdistanceflyvninger. De subventionerer de linjer, der ofte bruges med de penge, de tjener ved at yde service af høj kvalitet til erhvervslivetRailway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar