Turisme East Express begynder første kampagne

Dogu Dogu Express starter sin første rejse
Dogu Dogu Express starter sin første rejse

Touristic Dogu Express afgår til sin første rejse med en ceremoni, der afholdes på den historiske Ankara Station i dag kl. 19.00:XNUMX.


Republikken Tyrkiets statsbaner (TCDD) Generaldirektorat for ceremonien, ifølge erklæringen, vil kultur og turistminister Mehmet Nuri deltagelse af Ersoy, 29. maj 2019 onsdag dato kl. 19.00 blive afholdt i Ankara Station ceremoni, vil turist Orient Express sende første gang.

For at imødekomme den stigende passagerforespørgsel i den nuværende Eastern Express, at yde bedre service til vores folk og for at øge indenrigs turismen; Som et resultat af det fælles arbejde fra Ministeriet for Transport og Infrastruktur og Kultur- og Turismeministeriet blev den turistiske Eastern Express lanceret mellem Ankara og Kars-Ankara.

Toget, der køres mandag, onsdag og fredag ​​fra Ankara og onsdag, fredag ​​og søndag fra Kars, afgår kl 19.55 fra Ankara og 23.55 fra Kars.

Den turistmæssige East Express venter på nok tid på stationerne Erzincan, Ilic og Erzurum på vej fra Ankara til Kars, og på Sivris Divrigi og Bostankaya stationer ved ankomsten fra Kars til Ankara, så passagererne kan besøge historiske og turistmæssige steder.

120 PASSENGER CAPACITY
Ankara-Kars mellem 32 timer at gennemføre sporet Turist Orient Express, tjenesten 2, 1 6 biler, herunder middag og har en samlet 9 seng.

120 persons kapacitet, og alle sengen vogn togbillet pris består af: i tilfælde af en enkelt person til at rejse 1 400 per værelse, per person vil være plads til to personer 1 250 pr tilfælde af rejse.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer