CHP Akın: 'Hvad er låntageren kommune med et landtog?'

Hvad er kommunens arbejde
Hvad er kommunens arbejde

Ahmet Akın, borç Der er en kommune i gæld. Kommunen underskriver protokollen med TCDD og lejer dette lokomotiv i et år med 2 tusind 557 lira plus moms. Det passer ikke til grund! Hvorfor leje? Er målet kun at fjerne et grundtog fra den årlige 20-placering og vise det andetsteds? Jeg håber, at kommunen og generaldirektoratet for tyrkiske statsbaner vil afgive en erklæring. Belediye

Ina Land Train mek udstillet i Balıkesir Gar-bassinet blev lejet af kommunen i et år efter protokollen, der blev underskrevet mellem Generaldirektoratet for TCDD og Manisa Yunus Emre Kommune. Yunus Emre Kommune betaler 2 tusind 557 TL plus moms til TCDD som leje. Generaldirektoratet for tyrkiske statsbaner (TCDD) er beliggende i Balıkesir. '' Black Train '', som blev overført til Manisa på 3 May 18 i maj 2019 vil blive udstillet af Yunus Emre Kommune i et år.

CHP Balıkesir MP Ahmet Akın mindede om, at Yıldır Black Train Ahmet er blevet udstillet i Balıkesir Gar Basin i næsten 20 år. Ti Det faktum, at et vigtigt symbol i Balıkesirs historie skal fortrænges af folks beslutninger, der sidder ved TCDD Generaldirektoratet, passer ikke ind i logikken, sagde sembol Ahmet Akın.

Üyor Låntageren tager et symbol på Balıkesir at udstille i distriktet gennem en kommunal lejekontrakt. Først og fremmest blev denne afgørelse truffet af Generaldirektoratet for TCDD. Dette lokomotiv kan ses som et 'godt' i opgørelsen af ​​TCDD. Men hvorfor er det historiske symbol identificeret med Balıkesir fordrevne uden at spørge interessenterne i denne by? Jeg er ikke overrasket over, at generaldirektoratet for tyrkiske statsbaner (TCDD), som ikke har bedt dem om nogen, har stødt på med berettigede reaktioner. Hvordan vender vi tilbage fra denne fejl Vi venter på en forklaring fra Balıkesir TCDD. Bu

At minde om, at kommunen Yunus Emre er en debitor kommune, sagde hr. Akın, de Hvad har en debitor kommune sig mod en sådan lejemål? Det er indlysende, hvad folk bruger og hvordan de bruger deres penge. Jeg håber, at Yunus Emre Kommune vil afgive en erklæring til de borgere, der stemte for ham de.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar