Tyrkiske transportørers problemer i Europa bør løses

Problemet med den tyrkiske transportør i Europa bør elimineres
Problemet med den tyrkiske transportør i Europa bør elimineres

Mehmet Cahit Turhan, transportminister og infrastruktur, understregede, at de tyrkiske transportørers problemer var en af ​​grundene til, at de deltog i det internationale transportforum (ITF) i Leipzig, Tyskland.

Tyrkiet er Europas største flåde med Turhan udtalt, at "Nogle lande lægger kvoter og visa for vores chauffører. De kvoter og visa, der pålægges samhandelen mellem disse lande, øger transportomkostningerne. I sidste ende betales prisen af ​​den borger, der bruger materialerne. Jeg har altid understreget, at vi er på siden af ​​gennemsigtighed og konkurrence inden for transport. Alle siger, at dette er sandt, men når politik og subtile økonomiske spørgsmål er involveret, begynder protektionisme. Alle forsøger at beskytte deres egen transportør. Vi bringer disse til dagsordenen såvel som vores luftfartsselskabers rettigheder, lov og deres erhvervsmiljø til at forbedre, vi sigter mod at forbedre. Det er bare at vi kæmper for at ikke at bruge nogen metode til at passere foran alle andre sektorer af uretfærdighed boede i Tyrkiet på den internationale arena inden for konkurrence på transportområdet. Vi bringer fjernelse af uberettigede hindringer for kontinuerlig dagsorden mod Tyrkiet. "Han sagde.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar